Internationaal yogafestival in Khon Kaen

Yoga liefhebbers hebben nu twee redenen om naar Thailand af te reizen. Het fijne vakantieland en het internationaal yogafestival in Khon Kaen. 

Vele vakantiegangers gaan naar Thailand voor het eten, de stranden, mooie eilanden, de lieve mensen, de natuur, de cultuur en ga zo maar door. Andere gaan naar het land in het Verre oosten voor de mystiek en de spiritualiteit. Het boeddhisme en yoga. Deze mensen zoeken (innerelijke) rust.
Zo zie je maar dat Thailand het perfect vakantieland is. Het kan namelijk allebei. Zelfs een combinatie is mogelijk. Eerst vakantie-vieren op een van de eilanden en dan rust creëren voordat je weer terug gaat naar het hectische westen.

Yogafestival in Khon Kaen

Voor degene die dat willen bereiken, of juist eens willen gaan ontdekken wat yoga nu precies inhoudt en brengt, is ver op 30 juli een unieke kans tijdens het Internationaal yogafestival in Khon Kaen.

Het wordt namelijk gehouden in het Bueng Thung Sang Health Park in de stad op het Thaise platteland, ook wel bekend als de Isaan. Van zeven uur in de ochtend tot zeven uur in de avond is het mogelijk om lessen en workshops te volgen, informatie te krijgen, te genieten van de oefeningen en van mede-yoga-beoefenaars.

Adres: Nai Mueang, Mueang Khon Kaen District, Changwat Khon Kaen 40000, Thailand

Video

Share This Post

Post Comment