Winter Beer Garden in Bangkok

Het is weer december en dus feest voor de liefhebbers van bekende biermerken in Thailand. Het Winter Beer Garden in Bangkok is weer van start gegaan. 

Het is al jaren vaste prik in december: de beer gardens op het plein voor CentralWorld in Bangkok. Behalve in 2016, toen werd het festival afgelast, wegens het overlijden van koning Bhumibol.


Het aangezicht is al supergezellig met de enorme kerstboom die er ook weer staat. Er zitten is nog veel gezelliger. De grote biermerken (Chang, Singha, Leo, Heineken en Tiger) hebben er allemaal een podium en veel stoelen en tafeltjes. Een echte beer garden dus.

Er zijn optredens waarvan je onder het genot van een glas bier van kan genieten. En aan de inwendige mens is ook gedacht. Er zijn diverse hapjes te krijgen. Van snacks tot Thaise maaltijden. Leuk als je het shoppen moe bent. Zonder shoppen kan natuurlijk ook.

Winter Beer Garden in Bangkok

Winter Beer Garden in Bangkok

Vooral in december zijn de temperaturen in de avond heerlijk in Bangkok. Ideaal dus om een lekker biertje te drinken, wat te eten en de sfeer op te snuiven tussen de locals.

De beer gardens gaan meestal open rond 17.00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want na 18.00 uur stroomt het snel vol. CentralWorld is eenvoudig te bereiken met de BTS Skytrain door bij Chidlom uit te stappen.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.