fbpx
wifi aan boord bij eva airAirlines Ontdek Thailand 

Wifi aan boord bij EVA Air: is het de moeite waard?

Internet is alles in ons leven. We kunnen niet meer zonder. Gelukkig is er Wifi aan boord bij EVA Air. Hoe werkt het en is het de moeite waard?

Als je 12 uur lang aan boord zit van bijvoorbeeld Bangkok naar Amsterdam of vice versa, kan de verveling behoorlijk toeslaan. Op een gegeven moment ben je wel uitgekeken op die films en dat boek kun je ook niet meer zien.

Hoe prettig is het dan dat er Wifi aan boord bij EVA Air beschikbaar is? Weliswaar tegen betaling, maar dan ben je wel online op 10.000 meter hoogte. Hoe leuk is het om een selfie vanuit het vliegtuig naar je vrienden te sturen of je Facebookstatus te updaten vanaf grote hoogte…

Dagvlucht

Tijdens een nachtvlucht vind ik het zonde, omdat je dan het merendeel van de tijd slaap. Maar nu ik toevallig aan boord van de dagvlucht zit van Bangkok naar Amsterdam, nam ik de proef op de som.

wifi aan boord bij eva airJe hebt de keuze uit 4 datapakketten; van een minimaal aantal MB’s tot 24 uur lang onbeperkt internetten. Aangezien ik bijna 12 uur aan boord zit, kies ik logischerwijs voor het 24 uurs-pakket. De kosten hiervan bedragen 21 ,95 Amerikaanse dollar. Je kunt betalen met je creditcard of met PayPal.

Na het doorlopen van een paar stappen – zoals het aanmaken van een account – en het betalen ben je direct online. Aangezien het een betaalde service betreft die voor veel mensen aan de prijs is, vermoed ik dat er niet veel mensen gebruik van maken.

Snel genoeg voor appen/werken

Dat heeft als voordeel dat de Wifi aan boord bij EVA Air best snel is. Je kunt er weliswaar geen YouTube-video’s mee kijken, maar een website openen, een WhatsApp-berichtje sturen of je Facebook updaten werkt prima.

Je kunt het zowel gebruiken op je smartphone of tablet als op je laptop. Ideaal dus als je tussendoor e-mails wilt beantwoorden of in contact wilt blijven met je familie en vrienden.

Lees ook