Welke sporten kun je allemaal doen in Bangkok?

Wandelen, fietsen, Muay Thai: welke sporten kun je allemaal doen in Bangkok? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Tijdens je reis kun je het soms even helemaal zat zijn met wandelen. Sporten is dan vaak een goede uitlaatklep om even los te komen van alles. Waar kun je deze ontspanning vinden in Bangkok? Hieronder vind je verschillende soorten sporten die je in Bangkok kunt doen.


Er zijn natuurlijk vele manieren om te sporten en actief bezig te zijn. Een daarvan is een bezoek brengen aan het bekendste park van Bangkok – Lumphini Park.

Welke sporten kun je allemaal doen in bangkokIn dit park zijn verschillende soorten sporten te doen, onder andere kun je je hier vroeg melden voor ochtendgymnastiek. Dit gebeurt meestal in alle vroegte in de ochtend, rond 6 uur. Hier melden vele Thaise inwoners zich om de dag goed te beginnen.

Daarnaast kan je in het Lumphini Park natuurlijk ook een heel goed een rondje joggers of meedoen met andere tai chi beoefenaars. Of wat te denken van yoga? Of fitness? Er staan zelfs apparaten, al zijn die wel heel basic…

Muay Thai leren in Bangkok

Je kunt een Muay Thai wedstrijd gaan bekijken in Bangkokm maar je kunt het natuurlijk ook zelf proberen. In Bangkok heb je een hele goede kickboksschool waar je de fijne kneepjes van het vak kunt vinden.

Het Muay Thai Institute biedt lessen in alle vormen en maten, je kan een introductieles volgen tot een echt trainingsschema. Dit geeft je een kijkje in de wijze van trainen en natuurlijk de denkwijze achter deze sport.

Welke sporten kun je allemaal doen in Bangkok?

Er worden natuurlijk ontzettend veel verschillende fietstours aangeboden in Bangkok. Allemaal zijn ze natuurlijk vermakelijk, maar wil je nu echt een beetje sportief zijn kun je altijd kiezen voor de langere tochten.

Sommige tochten gaan namelijk ook tot buiten Bangkok, de natuur in en zorgen ervoor dat je een lange dag actief bezig bent.

Bangkok biedt dus genoeg activiteiten om ook lekker sportief bezig te blijven tijdens je reis.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.