fbpx
Watervallen van Doi InthanonNieuws 

Watervallen van Doi Inthanon gesloten na regen

De Thaise autoriteiten hebben besloten om de watervallen van Doi Inthanon te sluiten. Ze zijn veranderd in woest kolkende watermassa’s.  

Een tropische depressie zorgt de afgelopen dagen voor veel regen en dus wateroverlast. Vooral de noordelijke Thaise provincies hebben veel regenwater te verwerken gekregen. En het is nog niet voorbij. Het blijft tot zeker maandag onstuimig weer.Watervallen gesloten

Het park Doi Inthanon liggen op een klein uurtje rijden van Chiang Mai. Het is een prachtig park, geliefd bij Thai en toeristen omdat het er koeler is. Het ligt namelijk op vrij grote hoogte. De temperatuur kan dalen tot voor westerlingen een behaaglijke 15-20 graden. De natuur is adembenemend, er zijn een paar prachtige tempels en enkele fotogenieke watervallen.

Twee van de watervallen van Doi Inthanon zijn veranderd in woeste kolkende stromen. Behalve dat er niks fotogeniek aan is, of je moet van woestheid houden, is het ook nog gevaarlijk voor toeristen. Je zult maar meegesleurd woorden door het kolkende water. Vandaar dat de deze watervallen zijn gesloten voor publiek.

Tip verzetten

Volgens de berichten gaat het om een tijdelijk maatregel van 24 uur, maar de kans is groot dat de watervallen gesloten blijven totdat de regen voorbij is getrokken. Houdt je goed op de hoogte. En als je de kans hebt om je trip naar Park Inthanon na maandag pas te doen, is dat zeker aan te raden.

Lees ook

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: