fbpx
Wat heeft Thailand te biedenOntdek Thailand Video's 

Wat heeft Thailand te bieden? (video)

Stel: je overweegt een vakantie naar Thailand. Maar wat heeft Thailand te bieden, vraag je jezelf af. In deze video krijg je een heel goed beeld van het vakantieland.

De meeste mensen weten echter wel wat ze zoal kunnen verwachten. Immers, het internet staat vol met informatie over Thailand.

Maar wat heeft Thailand te bieden? Eigenlijk alles voor een onvergetelijke vakantie. Je vindt er namelijk cultuur, natuur, zon, zee, strand en ga zo maar door.

Wat heeft Thailand te biedenEn dan ben ik het mooie weer nog vergeten. In Thailand is het bijna altijd boven de dertig graden. Warmte gegarandeerd dus. Wat heeft Thailand te bieden voor een ideale vakantie? Dat zie je heel goed in de onderstaande video, waarvan de beelden opgenomen zijn in Bangkok, Chiang Mai, Ayuttaya, Pattaya, Koh Tao, Krabi, Koh Phi Phi en op Phuket.

Wat heeft Thailand te bieden?

De makers van deze video trokken een maand door Thailand en hadden altijd de videocamera bij zich. Zij monteerden de beste beelden tot een video van ongeveer 5 minuten. Zoals bijna iedere vakantie in Thailand, begint ook deze reis in Bangkok.

Vanuit de hoofdstad kun je vervolgens kiezen om naar het noorden of zuiden van Thailand te reizen. Kies je voor de fraaie natuur en de cultuur in de omgeving van Chiang Mai? Of ga je juist voor de prachtige stranden in het zuiden, zoals die van Krabi of een van de eilanden, zoals Koh Phi Phi of Phuket.

Deze vakantiegangers deden verder Ayutthaya en Pattaya nog aan. Ayutthaya is de oude hoofdstad van Siam, waar je veel tempelruïnes vindt. Pattaya is wereldberoemd om haar beruchte nachtleven. Ben je geen feestganger? Zet Pattaya dan uit je hoofd, want je wordt gillend gek.

Wat heeft Thailand te bieden? Ontzettend veel! Ik weet zeker dat je na het kijken van deze video helemaal in de vakantiestemming zit.

Lees ook