Wat heeft Phuket allemaal te bieden? (video)

Phuket allemaal te biedenPhuket is een van de favoriete bestemmingen voor Nederlandse en Belgische toeristen. De meeste georganiseerd rondreizen hebben het eiland in hun programma staan.

En veel toeristen gaan er ook rechtstreeks naar toe. In een video laten we zien wat Phuket allemaal te bieden heeft.

Veel mensen denken bij Phuket direct aan zee en tropische stranden. Dat klopt ook. Maar Phuket heeft veel meer te bieden. Wat dacht je van een excursie naar diverse eilanden als Phi Phi Island of het James Bond Eiland. Of een snakefarm bezoeken? Maar je kunt er ook Thaibokswedstrijd zien.  Of het uitgaansleven in het beroemde en beruchte Patong. Het is allemaal te zien in de onderstaande video.Video over wat Phuket allemaal te bieden heeft

Wat veel mensen niet weten is dat Phuket eigenlijk een eiland is. Het grootste eiland zelfs dat Thailand kent. Het ligt in de Andaman zee, bijna 900 kilometer ten zuiden van Bangkok. Als toeristische trekpleister heeft Phuket vooral naam gemaakt door haar prachtige parelwitte standen.

Patong Beach is wel de bekendst. Het heeft prachtige baaien, witte palmenstranden, een heldere zee, goede accommodaties en veel visgerechten. Het ligt op 15 kilometer van de stad en het biedt mogelijkheden om te sporten, te winkelen en –uiteraard- om te zonnen en te zwemmen zwemmen. Patong Beach ligt in een lange, beschutte baai. Maar je ook windsurfen, snorkelen en duiken. Daarnaast staat Patong bekend om zijn bruisende nachtleven, waarin de vele visrestaurants en bars een belangrijke rol spelen

Maar zoals gezegd op het eiland kun je veel meer doen.  In de onderstaande video laten we zien wat Phuket allemaal te bieden heeft:

Share This Post

Post Comment