fbpx
Waarom zou je naar Thailand reizenOntdek Thailand Video's 

Waarom zou je naar Thailand reizen? (Video)

Tja, waarom zou je naar Thailand reizen? Wij zijn natuurlijk bevoordeeld, dus luister naar de mensen die er al geweest zijn. 

Ik kan me zo voorstellen dat je geen idee hebt waar de volgende trip naar toe gaat. De wereld is immers zo groot! En de keus is daardoor enorm. Teveel landen en continenten en te weinig tijd.

Vast en zeker heb je Thailand al wel eens overwogen. Zeker door de enthousiaste verhalen van familie en vrienden die er al zijn geweest. Toch twijfel je. Het is wel ver weg (11 uur vliegen) en stel dat het dan tegenvalt.

Enorm groot

Eigenlijk kan het nauwelijks, dat Thailand tegenvalt. Het land is zo groot, de keus is enorm divers. Elke streek is weer anders. Het maakt erg veel verschil uit of je naar noord- oost-, west- of zuid-Thailand gaat.

Waarom zou je naar Thailand reizen

De cultuur is er anders, de gebouwen en ook het eten. Zelfs de Thai uit het noorden zien er anders uit dan die uit andere streken.

In het noorden is de natuur prachtig, in het zuiden heb idyllische eilanden met parelwitte stranden. Maar ik draaf weer door. Natuurlijk ben ik enthousiast over Thailand. Bevooroordeeld, zeker weten. En daarmee is je vraag nog steeds niet beantwoord: waarom zou je naar Thailand reizen?

Video

Ik laat dat ook graag over aan anderen. In de onderstaande video komen toeristen aan het woord, die naar Chiang Mai, Hua Hin en Pattaya zijn geweest. Drie toeristische trekpleisters, die al door veel reizigers zijn bezocht.

Lees ook

%d bloggers liken dit: