fbpx
Eilanden Ontdek Thailand 

Waar te verblijven op Koh Lipe?

Koh Lipe is een nog relatief onontdekt eiland van Thailand. Daarnaast is het ook het meest zuidelijke eiland in de Andamanse Zee. Waar kun je het beste verblijven op Koh Lipe?

Het eiland maakt deel uit van een Nationaal Park, maar de bewoners van het eiland mogen dit eiland wel exploiteren. Dit betekent voor jou dat je op de mooiste plekken kunt slapen & kunt genieten van behoorlijk wat rust.

Verblijven op Koh Lipe hoeft niet altijd duur te zijn. The Street Hostel brengt je een fijn en zacht bed voor gemiddeld 20 euro per nacht. Hiervoor zit je dan nog geen 5 minuten lopen vanaf Pattaya Beach en krijg je de hele dag gratis snacks/koffie en thee. Ook kun je hier natuurlijk gemakkelijk contacten leggen.

Gecko Lipe Resort

Gecko Lipe Resort ligt net als The Street Hostel nog geen 5 minuten lopen vanaf Pattaya Beach. Voor een kleinere meerprijs van 25 euro krijg je schone bungalows, een gezellige bar en tours die vanuit het Resort georganiseerd worden.

Our home for next 3 days 🙂 #thailand #island #kohlipe #inthejungle

Een bericht gedeeld door Laura Andreea Lazarescu (@laurapianoforte) op

The Hut Koh Lipe

Als je behoefte hebt aan wat meer privacy is de The Hut een goede keus. Voor gemiddeld 45 euro per nacht heb je een prachtige kamer met balkon met uitzicht op de zee. The Hut ligt meer in het noordwesten aan de Sunset Beach. Vanaf het Resort heb je een pendeldienst per boot om je naar andere stranden te brengen.

Cabana Lipe Beach Resort

Dit prachtige Resort ligt direct aan Sunrise Beach en voor 75 euro per nacht heb je een prachtige kamer met ruim balkon. Elke ochtend wordt het ontbijt geserveerd op je balkon en daarna kun je gelijk een frisse duik in zee nemen. Het Cabana Lipe Beach Resort biedt ook nog snorkel tours aan of een heerlijk ontspannend massage.

Serendipity Beach Resort Koh Lipe

Dit prachtige en nog luxere Resort ligt direct aan Sunrise Beach. Voor een gemiddelde 110 euro per nacht word je in de watten gelegd door al het personeel. Daarnaast is het mogelijk om voor een meerprijs een privé zwembad te hebben met uitzicht op het strand en de prachtig blauwe zee. Naast al dit moois biedt Serendipity je ook nog een heerlijk ontbijt en de rest van het menu is ook heerlijk.

Verblijven op Koh Lipe is dus mogelijk voor elke toerist met elk budget. Het eiland is zeer klein, maar gelukkig nog niet overstroomt door toeristen. De kans op een rustige vakantie zit er hier dus zeker in.

Lees ook

%d bloggers liken dit: