fbpx
Nieuws 

Waar is De Mol?

Thailand is een enorm populair vakantieland. Jaarlijks trekt het land miljoenen toeristen van over de hele wereld. In het tv-programma Waar is De Mol? reist gastheer Johnny de Mol dit keer af naar Het Land van de Glimlach met zanger en tattoofreak Ben Saunders.

Waar is De Mol? In Thailand

Ben Saunders werd bekend door zijn optreden in The Voice of Holland. Daarna ging het snel met zijn carrière en nu is Saunders niet meer weg te denken uit de Nederlandse media. Johnny de Mol reist met diverse BN’ers af naar de mooiste plekken van de wereld om daar in te gaan op het privéleven van hen. Dit levert vaak mooie, maar soms ook emotionele momenten op. Johnny vertrekt dus samen met Ben Saunders in Waar is De Mol? naar Thailand. De prachtige stranden, bergen in het noorden en het hectische Bangkok bieden enorm veel variatie voor een paar weken ontspanning of juist avontuur.

Sak Yant tatoeage

Op de website van SBS6 staat de volgende aankondiging voor deze aflevering van Waar is De Mol? Johnny en Ben starten hun reis in de Thaise hoofdstad Bangkok en eindigen in de jungle op zoek naar een geschikte kampeerplek. Tijdens hun reis scheuren ze er op los in een tuktuk, bezoeken ze een thaiboksschooltje, proeven ze op de markt allerlei smerige insecten en helpt Ben Johnny over z’n angst voor kikkers heen. Bens grote passie is de tatoeagekunst, getuige zijn rijkelijk versierde lichaam. Maar een traditionele Sak Yant tatoeage, die door een boeddhistische monnik met een scherpe punt in de huid wordt getikt en je beschermt tegen allerlei kwaad, ontbreekt nog. De grote vraag is alleen: is er nog wel plek voor dat nieuwe kunstwerkje?

Zo te lezen wordt het dus een aflevering waarin veel van Thailand aan bod komt. SBS6 zendt het één uur durende programma Waar is De Mol? met Ben Saunders komende maandag uit vanaf 20.30 uur.

Update: inmiddels staat de aflevering van Waar is De Mol? online op de site van SBS6. De uitzending is via deze link terug te kijken: http://www.sbs6.nl/programmas/waar-is-de-mol/videos/seizoen-0/ben-saunders-thailand/waar-is-de-mol-2 

Lees ook

%d bloggers liken dit: