fbpx
privégids in BangkokLaatste nieuws Praktische informatie Uitgelicht 

Voordelen van een privégids in Bangkok

Alles in Thailand is goedkoop. En als je wilt, kun je nog afdingen ook nog. Maar er zijn ook voordelen als je wat extra betaalt. Bijvoorbeeld voor een privégids in Bangkok.

Natuurlijk kun je een van de vele groepsexcursies boeken. Als je het niet erg vindt om in een busje gepropt te worden, als vee te worden behandeld, afgesnauwd worden door de gids en je medereizigers en nauwelijks tijd hebt om de attractie te bekijken want de groep wil verder!

Niet leuk? Ga dan op zoek naar een privégids in Bangkok.

Zo’n groepsexcursie is lekker goedkoop, dat is waar. Maar je bent vaak doodmoe en bezweet als je de groep weer verlaat. En heb je genoten van de trip?

Over het algemeen wel, maar je had toch graag nog even gestopt bij de ene tempel die niet op het programma stond, of iets meer tijd voor de lunch gehad.

Het leuke van een privégids in Bangkok

En dat is precies het voordeel van een privégids. Die houdt zich aan jouw tempo. En nu komt het grappige: Je bent vaak goedkoper en sneller klaar dan die groepsexcursies. Want die stoppen bij allerlei winkeltjes van familie en vrienden. En natuurlijk voel je jezelf verplicht om even rond te kijken en iets te kopen.

privégids in Bangkok

Dat probleem heb je niet als je een privégids inhuurt. Die kent bovendien alle leuke restaurantjes en weet precies welk gerecht je er moet nemen. Vaak heeft ie ook nog tips voor de rest van je vakantie, of weet hij de juiste salons voor een goede massage.

Welke gids?

Er zijn heel veel bedrijven die privégidsen aanbieden en ook heel wat freelancers actief. Je vindt er dus altijd wel een. Een voorbeeld is Your Thai Guide. Ze hebben een goed programma zodat je in één dag heel veel ziet van de Thaise hoofdstad. En de gidsen van dit bedrijf spreken allemaal goed Engels.

Video

Lees ook

%d bloggers liken dit: