fbpx
Voor de eerste keer in ThailandUitgelicht Video's 

Voor de eerste keer in Thailand (video)

Als je voor de eerste keer in Thailand komt, dan weet je niet wat je ziet en meemaakt. Zoveel indrukken uit een totaal andere cultuur. Dat gevoel is onbeschrijflijk.

Ik herken dat gevoel in ieder geval nog wel. In 2007 kwam ik voor het eerste in Thailand en had direct dat bekende ‘virus’ te pakken. De mensen, de cultuur, het eten; het raakt je en laat je niet meer los.

En dus is het extra leuk als je familie, vrienden of bekenden voor de eerste keer in Thailand ziet komen en ook onder de indruk ziet raken.
Voor de eerste keer in Thailand

Voor de eerste keer in Thailand

Dat zien we ook terug in de onderstaande video. Gezien de namen die we voorbij zien komen is de kans aanzienlijk dat het om Nederlandse toeristen gaat. Ook hun vakantie begint in Bangkok, waar ze eerst naar het Grand Palace gaan en daarna – hoe Nederlands – een fietstocht door de stad maken.

In deze elf minuten durende video van deze toeristen die voor de eerste keer zijn, zien we verder nog de drijvende markt Damnoen Saduak en reizen ze door naar Ayutthaya, de oude stad met de vele tempelruïnes. Vanuit de oude hoofdstad van Thailand trekken ze met de nachttrein naar Chiang Mai, de grootste stad in het noorden van het land.

Voor de eerste keer in Thailand je vakantie vieren is natuurlijk niet compleet zonder naar een van de eilanden in het zuiden te gaan. Deze toeristen trekken naar Koh Tao, ook wel het schildpaddeneiland genoemd. Hier vind je prachtige stranden en je kunt er prima duiken en snorkelen.

Deze video geeft een heel goed beeld wat je kunt bezoeken als je voor de eerste keer in Thailand met vakantie bent. Heb je dus nog geen idee en wil je zelf alles regelen? Dan doe je vast veel ideeen op tijdens het bekijken van deze video. Het is daarnaast goed gemonteerd en voorzien van leuke muziek. Kortom: een aanrader!

Lees ook

%d bloggers liken dit: