Vliegveld van Krabi uren gesloten geweest

Enkele honderden toeristen hebben zaterdagmiddag uren op het vliegveld van Krabi doorgebracht, nadat een startbaan beschadigd raakte. Geen vliegtuig kon meer opstijgen of landen.

Zeker tien vluchten liepen forse vertragingen op van enkele uren. Honderden passagiers, vooral toeristen die terug gingen naar Bangkok, kwamen vast te zitten.

Asfalt liet los

Reden was dat er een stuk asfalt van de landingsbaan had losgelaten. De landingsbaan was net voorzien van een nieuwe laag; vermoedelijk is dat werk niet goed uitgevoerd. De regen spoelde namelijk hele stukken weg en dat is niet echt de bedoeling.Zal de reparatie het houden?

Het vliegveld van Krabi werd gesloten en de aannemer werd gedwongen om zijn werk opnieuw uit te voeren. Laat in de middag was dat klaar en konden vliegtuigen weer opstijgen en landen.

Of er mensen zijn die een aansluitende vlucht hebben gemist is op dit moment niet bekend.


De vraag is en blijft of de nieuwe, in allerijl aangebrachte laag, het wel zal gaan houden. Het is namelijk al de derde keer dat dezelfde aannemer dezelfde reparatie uitvoert. Er is dus een kans dat binnenkort het vliegveld van Krabi weer voor een paar uur gesloten zal worden.

One Comment - Write a Comment

  1. Voor de 3e x John, misschien wordt het tijd voor een andere uitvoerder,(rommelaars?) of 3x scheeps recht, we zullen het laatste er maar van hopen.

    Reply

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.