fbpx
vliegen naar bangkok met eva airAirlines Uitgelicht 

Vliegen naar Bangkok met EVA Air

Zo’n 11 jaar reis ik nu tussen Nederland en Thailand. De laatste jaren kies ik structureel voor vliegen naar Bangkok met EVA Air. Waarom leg ik je graag uit.

Inmiddels heb ik de route Amsterdam – Bangkok en retour heel wat malen afgelegd. In het begin wisselde ik regelmatig van luchtvaartmaatschappij. Ik vloog met Thai Airways, Turkish Airlines, Emirates, Etihad Airways, EVA Air en China Airlines.

Over de meeste airlines ben ik positief. De laatste jaren kies ik altijd voor vliegen naar Bangkok met EVA Air.

vliegen naar bangkok met eva air

Redenen waarom

Om te beginnen omdat het een directe vlucht is. Voor mij geldt: hoe eerder op je eindbestemming, hoe beter. Een overstap in bijvoorbeeld een van de golfstaten klinkt niet slecht, maar feit is dat je vaak zo 3 uur extra kwijt bent aan reistijd.

Ten tweede vind ik de vliegtijden van EVA Air van Amsterdam naar Bangkok erg gunstig. Tijdens de heenreis stap je om 21.40 uur in het vliegtuig. Een nachtvlucht dus.

Je bent al de hele dag in de weer geweest en de kans is groot dat je vermoeid raakt en aan boord in slaap valt. De lichten gaan uit en met een beetje geluk slaap je zo 6 uur, waardoor je enigszins fit aankomt in Bangkok.

Terugreis is dagvlucht

De terugreis van Bangkok naar Amsterdam is een dagvlucht. Je vertrekt om 12.30 uur en komt om 19.30 uur aan op Schiphol. Met een beetje geluk lig je dan voor middernacht in bed, waardoor je eveneens een redelijk normale nacht slaap kunt pakken.

Vliegen naar Bangkok met EVA Air doe je met een moderne Boeing 777. De cabin crew is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Verder is er voldoende in-flight entertainment aan boord (inclusief Wi-Fi) en mag je tot 30 kilogram aan bagage meenemen.

Deze Taiwanese maatschappij heeft regelmatig mooie aanbiedingen. Klik hier om meteen te boeken!

Lees ook