fbpx
visit thailand cardLaatste nieuws 

Visit Thailand card: geen pinkosten meer

Geen zin in duur pinnen in Thailand? Dan is er goed nieuws, want met de Visit Thailand card hoef je niet langer geld uit de muur te trekken en hiermee op zak te lopen.

De Visit Thailand card is een idee van geldwisselaar Super Rich. Het is ontworpen om toeristen door Thailand te laten reizen zonder grote bedragen op zak te hebben.

Deze betaalkaart is meteen bij aankomst op Suvarnabhumi Airport beschikbaar. Het werkt als volgt: je gaat naar het kantoortje van Super Rich nabij de Airport Rail Link.

Daar wissel je jouw euro’s om in Thaise baht. Het voordeel van Super Rich is dat zij altijd betere koersen hanteren dan de traditionele Thaise banken.

Vervolgens betaal je een fee van 150 baht (zo’n 4 euro) en vervolgens krijg je een betaalpas met daarop het door jou gewisselde bedrag.

Bijvoorbeeld: je wisselt 1.000 euro om en krijgt dan zo’n 37.500 baht gestort op jouw kaart. Met deze Visit Thailand card (van Master Card) kun je vervolgens op tal van plekken betalen; zoals in winkels, supermarkten etc.

Geen dure opnamekosten meer

Daardoor hoef je nooit meer met veel geld op zak over straat te gaan en bespaar je op de pinkosten, waar je anders zo 5 euro per opname aan kwijt bent.

Via een app kun je vervolgens in de gaten houden hoeveel geld er nog op je kaart staat. Opwaarderen kan bij elk wisselkantoor van Super Rich.

Mocht er aan het einde van je vakantie nog geld op je kaart staan, dan kun je dit bij de geldautomaat eruit trekken.

Lees ook

%d bloggers liken dit: