fbpx
Vijf fantastische hotels in ThailandAchtergrond Ontdek Thailand 

Vijf fantastische hotels in Thailand

Het is niet makkelijk om een lijst van vijf fantastische hotels in Thailand samen te stellen. Ik hoop dat je hart hier sneller van gaat kloppen…

Het mooie van Thailand is dat je allerlei soorten accommodaties hebt. Van goedkope hostels van een paar euro per nacht tot superluxe hotels. In dit verhaal draait het om de laatste categorie. De kamers waar je diep voor in de buidel tast, maar waar je wel een hele hoop voor terugkrijgt…

Vijf fantastische hotels in Thailand

1. Rayavadee – Krabi

De lijst van vijf fantastische hotels in Thailand begin ik met deze prachtige plek in Krabi. Het is alleen toegankelijk per boot vanaf de pier. Daardoor krijg je al gauw het gevoel dat je afgesloten bent van de wereld. Is dat erg? Nee, in het geval van Rayavadee zeker niet. Een van de hoogtepunten is het restaurant midden in een grot – een plaatje dat je vaak op internet voorbij ziet komen.

One of the little trees got a bit more love than the other

Een bericht gedeeld door Erik Yoder (@erik_yoder) op

2. The Dhara Dhevi Chiang Mai – Chiang Mai

Alleen de architectuur in lanna-stijl is al de moeite van het bezoeken waard. Laat staan het heerlijke zwembad en de geweldige kamers. De prijs per nacht is misschien wat hoger dan je budget toe laat, maar dan heb je ook wat!

คิดถึงที่นี่จัง😘😍😘😍

Een bericht gedeeld door senapeeee (@senapeeee) op

3. Muthi Maya – Khao Yai

Khao Yai is het nationale park dat het dichtst in de buurt van Bangkok ligt. Op slechts 150 kilometer. Je kunt je zo voorstellen dat de uitzichten hier adembenemend zijn. Wat is er beter dan wakker worden, omringd door bergen en met frisse lucht. Weinig, toch?

4. The Peninsula – Bangkok

Vanzelfsprekend mag een hotel in de hoofdstad niet ontbreken. Ik kies voor The Peninsula. Waarom? In de eerste plaats omdat het direct aan de Chao Phraya-rivier ligt. Met een shuttleboot ben je zo bij de Skytrain. Maar wie wil er überhaupt zijn hotel verlaten met zo’n schitterend zwembad ‘in huis’?

5. Four Seasons Resort – Mae Rim

Je hebt resorts en je hebt resorts. Maar deze is wel heel erg mooi! Check dat zwembad midden in de rijstvelden! De kamers zijn stijlvol ingericht en binnen het resort is verder alle luxe voorhanden – restaurants, een spa, kookschool, tennisbanen etc. Als je hier niet tot rust komt?

Lees ook