fbpx
video over backpacken in thailandOntdek Thailand Video's 

Video over backpacken in Thailand

De Nederlandse reiziger Matthijs Roumen maakte een video over backpacken in Thailand. In een paar minuten tijd zie je wat het land zoal te bieden heeft.

Ideaal dus om inspiratie op te doen als je van plan bent om te gaan backpacken in Thailand. Reizen door het land zelf is spotgoedkoop en dat geldt ook voor een slaapplek. De enige grote investering is het ticket naar Bangkok voor een paar honderd euro. 

Beperkt budget, veel lol

Met de trein of de bus van plaats naar plaats reizen kost je de kop niet en ook binnenlandse vluchten zijn heel betaalbaar. Voor een tientje per nacht heb je al een redelijke slaapplek en eten op straat kost je slechts een euro per maaltijd.

Op die manier kun je met een beperkt budget toch een hele hoop lol beleven. Dat zien we ook in deze video over backpacken in Thailand. Met je rugzak het halve land door trekken. Matthijs ging in oktober dit jaar op reis en bezocht Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui, Koh Tao, Koh Lanta Ao Nang & Railay Beach.

Na het bekijken van deze video over backpacken in Thailand heb je in ieder geval een idee wat je kunt verwachten in deze toeristische plaatsen. We zijn Matthijs dus dankbaar voor het delen van zijn reiservaringen, zodat jij weet waar je zoal heen kunt gaan!

Lees ook

%d bloggers liken dit: