fbpx
never go to thailandOntdek Thailand Video's 

Video: ‘Never Go To Thailand’

never go to thailandDe titel van de video ‘Never Go To Thailand’ zet je direct aan het denken. Wordt er weer een zwendel aan het licht gebracht? Of gaat het over de vele verkeersongelukken? Niets is minder waar.

‘Never Go To Thailand’ van de maker Brian Camusat misleidt de kijker namelijk enorm. Het lijkt erop dat toeristen weer zijn opgelicht of iets vreselijks hebben meegemaakt in Thailand.

Zou het iets met een tuk tuk en edelstenen in Bangkok zijn? Of het zo genaamd beschadigen van een jetski op Patong Beach? Op basis van de titel zou je dat meteen denken.

Echter, in werkelijkheid is het een fantastische video die laat zien hoe mooi het Land van de Glimlach is. Het is een impressie van een wel zeer geslaagde vakantie. ‘Never Go To Thailand’ begint bij het opstijgen van het vliegtuig en de – voor velen van ons – bekende landing op Suvarnabhumi Airport.

‘Never Go To Thailand’ is een prachtige video

Daarna wordt Bangkok aangedaan. Stad van de duizend tempels en natuurlijk China Town. Via de hectische miljoenenstad beland je in de rust van Chiang Mai en een van de vele tropische stranden die Thailand rijk is. Om nog maar te zwijgen over het vele eten dat voorbij komt in deze video.

Nou is dit niet heel bijzonder; YouTube staat vol met dit soort video’s. Wat ‘Never Go To Thailand’ vooral prachtig maakt zijn de fascinerende beelden, gecombineerd met een puike montage op gave muziek. Dat zijn wel heel erg veel complimenten in één zin, maar deze video verdient het absoluut.

Bekijk hieronder ‘Never Go To Thailand’ en verbaas jezelf:

Lees ook