fbpx
vette video van thailandOntdek Thailand Video's 

Vette video van Thailand

Je hebt filmpjes en je hebt filmpjes. Maar deze vette video van Thailand springt er toch wel uit als het om fraaie beelden en een dito montage gaat.

Tegenwoordig is het maken van video’s een peulenschil in vergelijking met vroeger. Het kan zelfs al met je smartphone. De creatieveling onder ons neemt een GoPro of een andere camera mee je op HD-kwaliteit mee filmt.

Beelden vanuit de lucht

Dan heb je nog de drones. Vrijwel iedereen weet wat een drone is en dat je er magnifieke beelden mee kunt maken. Hoe mooi is het bijvoorbeeld om baaien, het zeewater en andere prachtige omgevingen vanuit de lucht vast te leggen.

In deze vette video van Thailand is goed te zien tot wat voor resultaat dit leidt. Zwemmen in de zee, raggen op een jetski over het water en in zwembaden plonsen met geweldige uitzichten.

Het is niet alleen de actie die deze vette video van Thailand maakt. Ook de rustgevende beelden uit de tempel. En de prachtige uitzichten over de bergen. Last but not least de montage van deze video.

Dankzij diverse programma’s is monteren vandaag de dag een stuk eenvoudiger dan voorheen. Hier geldt wel voor: eerst doen, dan pas het resultaat.

In het geval van deze video is dat absoluut gelukt! Zet je geluid aan en droom weg bij het zien van deze ongelooflijk mooie beelden.

Lees ook