fbpx
vette video van thailandOntdek Thailand Video's 

Vette video van Thailand gemaakt met GoPro

Hoe leg je jouw vakantie vast voor later? Dat doe je door een vette video van Thailand te maken, bijvoorbeeld met een handige GoPro.

Als er één land fotogeniek is, dan is het Thailand wel. Of je nu van mooie stranden, bergen, fantastische mensen of tempels houdt; Thailand heeft het allemaal.

Daar kwam ook de maker van deze vette video van Thailand achter. Hij nam zijn GoPro mee en legde zijn favoriete momenten vast op video.

Zijn reis ging vanuit de hoofdstad Bangkok naar het noorden – Chiang Mai om precies te zijn. Na bergen, tempels en cultuur zakte hij vervolgens af naar de eilanden in het zuiden van het land.

Toeristische eilanden

In deze vette video van Thailand zie je Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao. Alle drie toeristische trekpleisters, maar wel zeer de moeite van het bezoeken waard.

De maker besluit zijn vakantie op Koh Chang. Eveneens een eiland, maar dan in het oosten van Thailand. Niet ver van de Cambodjaanse grens, om precies te zijn. Het voordeel van je reis afsluiten op Koh Chang, is dat je vanaf daar relatief makkelijk met de bus terug kunt naar Suvarnabhumi Airport.

Goede indruk van Thailand

Al met al is deze vette video van Thailand een mooie inspiratiebron voor reizigers die nog nooit in Thailand zijn geweest. Je krijgt een goede indruk van wat je zoal kunt verwachten.

En voor iedereen die al weleens in Thailand is geweest, is het een feest van herkenning!

Lees ook