fbpx
Verschrikkelijke video van de Full Moon PartyLaatste nieuws 

Verschrikkelijke video van de Full Moon Party: vrouwelijke toerist gewond

Op het internet gaat een verschrikkelijke video van de Full Moon Party rond, waarin te zien is hoe een vrouwelijke toerist met een glazen fles op haar hoofd wordt geslagen.

De video is naar alle waarschijnlijkheid gisteravond gemaakt op het populaire feesteiland Koh Phangan. Hier vindt elke maand de Full Moon Party plaats.

Te zien is dat een Thaise man vecht met twee vrouwelijke westerse toeristen. De twee hebben de man in de greep, tot een andere Thaise man een glazen fles kapot slaat op het hoofd van een van de jonge dames.


Conflict

Volgens een bericht op social media vond het ongeluk plaats toen de Thaise mannen in conflict raakten met een groep westerlingen voor de deur van hun winkeltje/barretje. Op de stoep voor het winkeltje staat geschreven ‘no sitting/no parking’.

Het is overigens niet bekend hoe het met de vrouw gaat. Klik op de tweet hierboven voor meer foto’s.

Deze verschrikkelijke video van de Full Moon Party laat maar weer eens zien dat Thai niet terugdeinzen voor een potje vechten, laat staan om hulpmiddelen te gebruiken. Gebruik dus je verstand als toerist en ga elke vorm van confrontatie uit de weg.

Lach vriendelijk, bedank en loop weg. Ga het gevecht niet aan, want je delft (vrijwel) altijd het onderspit.

Lees ook

%d bloggers liken dit: