fbpx
Vanaf Brussel met Emirates naar BangkokAirlines 

Vanaf Brussel met Emirates naar Bangkok

Vanaf Brussel met Emirates naar BangkokGoed nieuws voor Belgen en Nederlanders in de grensstreek. Zij kunnen vanaf Brussel met Emirates naar Bangkok vliegen.

Wilde je voorheen met Emirates naar Thailand, dan had je de keuze tussen vliegen vanaf Amsterdam of Düsseldorf. Maar sinds vrijdag kun je ook vanaf Brussel met Emirates naar Bangkok.

Op 5 september werd de eerste commerciële vlucht van en naar de Belgische hoofdstad uitgevoerd. Op de route tussen Brussel en Dubai vliegt Emirates met een Boeing 777, waar 266 passagiers kunnen plaatsnemen. Het potentieel van deze nieuwe lijnvlucht ligt hierdoor op ongeveer 200.000 reizigers per jaar tussen Brussel en de Verenigde Arabische Emiraten.

Vanaf Brussel met Emirates naar Bangkok

Brussel is voor Emirates de 145ste bestemming. Van Brussel met Emirates naar Bangkok vliegen begint om 14.45 uur. Je komt om 23.25 uur lokale tijd aan op Dubai International Airport. Vanaf daar kun je dus verder vliegen naar Bangkok, of een van de andere bestemmingen van deze airline.

Als je graag in luxe reist, dan zit je goed bij Emirates, want het is de eerste maatschappij die First Class-vliegen aanbiedt vanaf België naar het Midden-Oosten en verder. Emirates heeft trouwens vaak mooie aanbiedingen, dus ook voor Nederlanders in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg loont het zeker om dit goed in de gaten te houden.

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze airline staat bekend om hun uiterst moderne vloot (zo kun je vanaf Schiphol met de Airbus A380 naar Dubai vliegen) en de prima service aan boord. Emirates werd pas in 1985 opgericht door de regering van de Verenigde Arabische Emiraten. Behalve naar Azië kun je via Dubai ook naar Afrika en Oceanië vliegen.

Op Hier is Thailand.nl plaatsen we regelmatig updates over goedkope vliegtickets van deze luchtvaartmaatschappij. Daar zal vast ook een keer een aanbieding vanaf Brussel met Emirates naar Bangkok tussen zitten.

Lees ook

%d bloggers liken dit: