fbpx
Vana Nava Hua Hin Water ParkHua Hin Ontdek Thailand 

Vana Nava Hua Hin Water Park (video)

Waterparken zijn hot in Thailand. Cartoon Network Amazone in Pattaya ging een paar jaar geleden open, nu kun je ook in het Vana Nava Hua Hin Water Park terecht. Juist ja, in Hua Hin.

Dit is natuurlijk de koninklijke badplaats op zo’n 3 uur rijden ten zuiden van Bangkok. Maar behalve het strand kun je hier tegenwoordig ook terecht als je wat meer actie met water wilt.

Hua Hin had natuurlijk al Santorini Water Fantasy en sinds kort is dus het Vana Nava Hua Hin Water Park geopend.
Vana Nava Hua Hin Water Park

Waterpret voor jong en oud

Niet alleen kinderen die van actie houden, worden hier blij van, dat geldt zeker ook voor volwassenen. Vana Nava Hua Hin Water Park is een waterparadijs voor jong en oud.

Zo zijn er flink wat glijbanen die je hart sneller doen kloppen, zoals de Slide Jungle Zone met een vrije val van 18 meter hoog.

Dit is niet voor niets de hoogste waterglijbaan van Thailand. Door de daling van 80 graden kun je snelheden tot 50 kilmeter per uur halen. Sensatie dus! Maar het waterpark biedt meer spectaculaire attracties. Zo kun je ook genieten van de Aqualoop, de enige glijbaan in Thailand met een verticale looping.

Vana Nava Hua Hin Water Park Heb je er nog geen genoeg van gekregen? Stap dan in de Aqua Course, de Rain Fortress, de Lazy River, de Abyss, de Rattler, de Super Bowl, de Master Blaster en last but not least de Boomerango.

Laatstgenoemde is misschien wel de meest sensationele glijbaan van allemaal. Met zijn lengte van 179 meter is het de langste glijbaan van Thailand. Stuk voor stuk zijn het topattracties.

Vana Nava Hua Hin Water Park

Wat moet je verder weten over het Vana Nava Hua Hin Water Park? In tegenstelling tot Cartoon Network Amazone wordt er geen dubbel prijssysteem gehanteerd. Dit houdt in dat zowel Thai als buitenlanders/toeristen dezelfde toegangsprijs betalen. Eerlijk dus!

Volwassenen betalen 1.000 baht voor een dagje waterpret, kinderen en senioren 600 baht. Daarmee is het waterpark een stuk goedkoper dan zijn tegenhanger in Pattaya.

Het waterpark is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Op de website van Vana Nava Hua Hin Water Park staat exact uitgelegd hoe je er het beste kunt komen.

Bekijk hieronder een video om een goede indruk te krijgen van de nieuwe waterattracties in Hua Hin.

Lees ook