fbpx
Van Bangkok naar Koh PhanganOntdek Thailand Video's 

Van Bangkok naar Koh Phangan (video)

Plannen om naar Thailand te gaan, maar je weet niet zo goed waar te beginnen? Van de video van Bangkok naar Koh Phangan doe je wellicht ideeën op.

Bijna iedere vakantie in Thailand begint in Bangkok. Logisch ook wel, dit is de plek waar alle internationale vluchten landen. Na een lange vlucht heb je vaak geen zin om nog een binnenlandse vlucht te maken en wil je maar één ding: een verfrissende douche en slapen.

Van Bangkok naar Koh PhanganIn deze video van Bangkok naar Koh Phangan zie je wat je zoal kunt doen als je eenmaal bent bijgekomen van de reis.

Van Bangkok naar Koh Phangan

De Thaise metropool biedt namelijk voor ieder wat wils. Heel veel shoppen, cultuur en een boeiend nachtleven zijn toch wel de toverwoorden. Het maken van een boottocht over de Chao Phraya rivier en door de vele kanalen van de hoofdstad is in ieder geval een must, zoals je ook in de video ziet.

Trek voor Bangkok gerust een paar dagen uit. Niet alleen omdat er zoveel te zien is, maar ook om te acclimatiseren in Thailand. Daarna wil je strand: en dus moet je naar het zuiden voor de betere vakantie-eilanden. Van Bangkok naar Koh Phangan reizen kan op verschillende manieren. Vliegen is verreweg het snelste, maar de trein is misschien nog wel leuker – als je de tijd hebt.

Leuke ervaring

Snel gaat het allemaal niet, maar je ziet veel van het land en het is een unieke ervaring. Vertrekken doe je van Hua Lamphong en het duurt nog ruim een uur voor je daadwerkelijk de stad Bangkok uit bent. De slaaptrein is het leukste, vooral het moment waarop de conducteur je bed op komt maken. In de ochtend kom je aan in het zuiden van Thailand, waarna je de boot naar Koh Phangan kunt nemen.

Dit eiland is vooral bekend van de beruchte Full Moon feesten, maar je kunt er natuurlijk ook heerlijk relaxen op het strand. Ook is er genoeg te doen. Zo kun je een ritje op de rug van een olifant maken (iets wat ik overigens niet aanmoedig) of een boottocht naar een van de andere eilanden maken. In de video van Bangkok naar Koh Phangan doe je vast inspiratie op voor je vakantie!

Lees ook

%d bloggers liken dit: