fbpx
Ultieme Thailand TripUitgelicht Video's 

Ultieme Thailand Trip in 4 weken (video)

Onze Facebookvolger Martijn stuurde zijn video in over de volgens hem ultieme Thailand Trip die je kunt maken in 4 weken tijd.

Op het internet barst het van de video’s op Thailand. Maar als je het kaf van het koren scheidt, dan blijven er een paar pareltjes over.

Een van deze fraaie video’s is deze over de Ultieme Thailand Trip. Gemaakt door Martijn. Hij omschrijft het als volgt onder zijn filmpje: ‘The best of Thailand in 4 weeks. The most ideal trip through Thailand, including all the highlights in 28 days.’

Hoop plekken

Zijn Ultieme Thailand Trip voerde langs de volgende plaatsen: Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Chiang Mai, Surat Thani, Khao Sok, Nakhon Si Thammarat, Koh Pha-Ngan, Koh Tao en Bangkok.

Van alles wat dus. Metropool Bangkok, het culturele Ayutthaya enChiang Mai en de prachtige eilanden in het zuiden.

Als je nog op zoek bent naar inspiratie voor jouw aankomende vakantie naar Thailand, dan is deze video zeker de moeite van het kijken waard.

Zelf ook een leuk filmpje over Thailand gemaakt dat je met andere liefhebbers wilt delen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, wij plaatsen het graag op onze site!

Lees ook

%d bloggers liken dit: