fbpx
thaise ladyboysIngezonden bericht 

Typisch Thailand: Thaise ladyboys

thaise ladyboysTypisch Thailand van Jos Campman is onderdeel van het nieuwe TPOMagazine, de bundeling van journalistieke internet-betaalkanalen. Als service aan u, publiceert Hier is Thailand de eerste alinea’s van mogelijk voor u interessante artikelen. Aan u om te bepalen of u doorlinkt om verder te lezen via een kort of langer abonnement.

Waarom zijn er in Thailand zoveel ladyboys? Werken ze allemaal in de prostitutie? Hoe herken je ze? Een oude buurjongen – ‘Yes you see I woman now’ – geeft tijdens een bijzondere ontmoeting antwoord op prangende vragen. ‘Een Thaise moeder herkent in babyboy al de ladyboy!’

Thaise ladyboys

Via de achteringang van het warenhuis op weg naar het aanpalende station van de Bangkokse skytrain, verdrink ik op de parfumerie-afdeling bijna in de ogen van een verkoopster. Zo groot, zo donker, zo vochtig, zo diep.

Ik worstel, kom boven en zie het gezicht achter de verkoopbalie stralen.

Fier zet ze haar hand in de zij en drukt zo haar borsten naar voren en billen naar achter. Het donkere mantelpakje trekt strak.

‘Ahhh how are you’, lacht ze haar grote witte tanden bloot.

Om daaraan trots, in typisch Thai-Engels, bijna fluisterend toe te voegen: ‘Yes you see I woman now!’

Op en top vrouw, ‘also downstairs’

Ja, ze is op en top vrouw, vertelt ze in haar werkpauze in het restaurantje waar we hebben afgesproken. Blij grijzend: ‘Also downstairs!’

Lees verder op Typisch Thailand

Lees ook

%d bloggers liken dit: