fbpx
beste feestplekken in ThailandOntdek Thailand Uitgaan 

Top 5 van beste feestplekken in Thailand

Thailand is een land met vele gezichten. Je kunt er een actieve vakantie hebben, of juist lekker luieren op het strand. Maar je kunt er ook geweldig feesten.

Thailand is een ontspannen land vol vriendelijke mensen die geloven dat lol hebben een belangrijk deel van het leven is. Met zijn mix van plezier, gastvrijheid, avontuur is het party en nightlife gebeuren in Thailand uniek te noemen.

Thailand is een land met een levendig uitgaansleven waar tot laat in de nacht uitbundig gefeest wordt in de vele (strand)bars, pubs, disco’s en clubs. We geven je de top vijf van de beste feestplekken in Thailand.

Beste feestplekken in Thailand

  1. Bangkok: Patpong, Nana, Cowboy
  2. Pattaya: Walking Street
  3. Phuket: Patong Beach
  4. Koh Phangan:  Haad Rin
  5. Koh  Samui:  Chaweng Beach

De plekken die in deze top vijf staan zijn plekken waar je als feestbeest volledig aan je trekken kunt komen.

De oplettende lezer is opgevallen dat op de eerste twee plaatsen de plekken van go go bars in Bangkok en Pattaya staan. Maar wees gerust, het draait op deze plekken niet alleen om seks. Je kunt er rustig rondkijken of gewoon een biertje drinken.

beste feestplekken in Thailand

Als je duidelijk bent dat je er niet op uit bent om een dame mee naar huis te nemen dan zullen de dames je met rust laten. Hoogstens willen ze een drankje van je, want daar verdienen ze ook aan.

Haad Rin op Koh Phangan is de plek waar de wereldberoemde Full Moon Party wordt gehouden. En Patong Beach is de uitgaansplek in Phuket.

Chaweng Beach is het bekendste en tevens grootste strand van Koh Samui. Het heeft vele winkeltjes, restaurants, bars en hotels. Het bevindt zich aan de oostkant van het eiland.

Video van Top 5

In de video hieronder krijg je uitleg over de beste feestplekken in Thailand:

Lees ook