fbpx
selfie met krokodilOpmerkelijk 

Toerist gebeten na selfie met krokodil

Je moet er maar opkomen: een selfie met een krokodil. Een Franse vrouw wilde zichzelf vastleggen op de gevoelige plaat met het roofdier en kwam er bekaaid vanaf.

De 46-jarige Franse toerist was gisteren aan het wandelen in Khao Yai National Park. Samen met haar liep ze bij de Haew Suwat Waterfall toen ze een krokodil in de vijver zagen. Het beest genoot van de zon.Koppel wil selfie met krokodil

Een selfie met krokodil, dat leek de vrouw wel wat. En dus kroop het koppel dichterbij het reptiel om de foto te maken. De vrouw viel vervolgens, waarna het beest geen moment twijfelde. Hij beet de vrouw in haar rechterzij.

Achteraf gezien kwam de vrouw er bekaaid vanaf, want het had veel erger kunnen aflopen. Ze werd overgebracht naar een ziekenhuis in Prachinburi en is inmiddels buiten levensgevaar.

Volgens de lokale autoriteiten weken de toeristen van het pad af en negeerden een waarschuwing voor gevaarlijke krokodillen.

Let goed op

Als je naar een nationaal park in Thailand gaat waar wilde dieren (zoals slangen, krokodillen, tijgers of olifanten) leven, volg dan instructies van de autoriteiten op. Blijf op de gebaande paden en doe geen dingen die de beesten aan het schrikken maken.

Er zijn legio voorbeelden waarbij de dieren ingrepen – met alle gevolgen van dien.Lees ook

%d bloggers liken dit: