fbpx
tips voor Koh SamuiEilanden Ontdek Thailand 

Tips voor Koh Samui (video)

Koh Samui is een van de publiekslieveling onder de reizigers als het gaat om Thaise tropische eilanden. Wat kun je er beleven? We geven je vijf tips voor Koh Samui.

Koh Samui is een van de grootste eilanden die Thailand rijk is. Het is er heerlijk toeven, zeker als je van strandvakanties houdt. Je hebt toeristische stranden waar veel te beleven is, maar als je een beetje zoekt, dan vind je ook de idyllische stukjes waar bijna niemand komt. Het enige lastige is: er komen.

Het makkelijkste is met het vliegtuig, maar dat is betrekkelijk prijzig. Je kunt er ook met de boot komen. Spotgoedkoop, maar je bent vanuit de Thaise hoofdstad één dag onderweg. Je hebt de keuze, maar als je er bent, dan begint het grote genieten!

Tips

Als je meer wilt doen dan alleen maar op het strand liggen, dan volgen hier vijf tips voor Koh Samui. Je kunt ze ook bekijken in de onderstaande video:

  1. Een tour door de ‘bergen’ in het Namuang Safari Park – een combinatie van pret en avontuur voor de hele familie.
  2. Geniet van lokale en internationale gerechten – ben je gek op vis? Dan moet je naar Bophut Fisherman Village. Iedere vrijdag zijn de belangrijkste straten gevuld met kraampje vol lekkernijen.
  3. Bezoek een spa – verwen lichaam en geest met een massage en een schoonheidsbehandeling. Er zijn er vele tientallen op Koh Samui.
  4. Verbaas je over de vele uitkijkposten die er op Samui zijn. Het eiland heeft heel vele  heuvels en daarom zijn veel plekken met ongelooflijke uitzichten.
  5. En dan toch: Beleef het strandleven op Koh Samui – Chaweng Beach is het meest populaire strand van het eiland. Het een 6 km lang strand met wit zand. Langs het strand aan de kant van de weg vindt je talloze bars, restaurants en leuke winkels. Wil je minder drukte ga dan naar Chaweng Cove of Lamai Beach.

Video

Lees ook

%d bloggers liken dit: