fbpx
tips voor Chiang MaiChiang Mai Ontdek Thailand Video's 

Tips voor Chiang Mai in vogelvlucht (video)

Stel, je gaat binnenkort op vakantie naar Thailand , maar je hebt nog geen idee naar welke stad. Laten we je het dan makkelijk maken met een video van Ash Clark die je tips voor Chiang Mai in vogelvlucht geeft.

Chiang Mai is een van de parels van het Zuidoost-Aziatische land. Het klimaat is er beter, want het is er niet zo benauwd in Bangkok. Terwijl de temperatuur toch makkelijk ergens tussen de 30 en 40 graden Celsius haalt. Maar wat ik vooral zo fijn vind aan Chiang Mai, is de sfeer. Het straalt rust uit. Het is niet zo’n druk gekkenhuis in Bangkok. Chiang Mai kent dan ook slechts 150.000 inwoners. Het is een belangrijk centrum voor handwerken, paraplu’s, juwelen (voornamelijk zilver) en houtsnijwerk.

Verliefd op Chiang Mai

Ik ben een helaas slechts één keer naar Chiang Mai geweest, en nog veel te kort ook. Ik luisterde te veel naar vrienden die me vertelde dat er niet zoveel te beleven was in de noordelijke stad. Oh, wat hadden zij het mis! Na vijf dagen verliet ik de stad verdrietig. In die vijf dagen was ik werkelijk een beetje verliefd geworden op Chiang Mai.

tips voor Chiang Mai

Ik kon er heerlijk ongestoord een paar uur schrijven en daarna ergens in een van de koffieshops gaan lunchen. Je hebt verschillende de lokale markten, de leukste en grootste zit op Thanon Deun. En als je vertier zoekt, dan ga kun je je hart ophalen binnen de vier stadswallen.  Het zijn maar een paar opsommingen, er is veel meer te doen en te zien.

Video vol tips voor Chiang Mai

Sindsdien wil ik er nog steeds een keer naar terug, naar de parel van Thailand. En dat gaat ook zeker nog een keer gebeuren. Sterker nog, als ik ooit in Thailand ga wonen dan is het daar. Kijk naar de video van Ash Clark en je weet waarom. Wie weet, word jij net zo verliefd op Chiang Mai, zoals ik ooit mijn hart verloor aan die stad:

Lees ook