fbpx
tips op suvarnabhumi airportPraktische informatie Uitgelicht 

Tips op Suvarnabhumi Airport in Bangkok

Van gunstig geld wisselen tot goedkoop eten. Met deze tips op Suvarnabhumi Airport bespaar je al bij aankomst op jouw vakantie in Thailand!

Iedereen weet dat geld wisselen op Schiphol duur is. De koers is ongunstig en het is dan ook helemaal niet nodig om daar al Thaise baht op zak te hebben. Op Suvarnabhumi Airport kun je na aankomst al meteen jouw euro’s omwisselen voor lokaal geld.

Daarvoor volg je de borden Airport Rail Link. Naast de ingang naar deze trein vind je Superrich – met het oranje logo. Hier is de koers altijd gunstig en heb je meteen Thaise baht op zak.

Goedkoop en lekker eten

Andere tips op Suvarnabhumi Airport zijn goedkoop eten in het food court. Het heet Magic Food Point en bevindt zich op de eerste verdieping bij Gate 8. Hier eet je voor iets meer dan een euro een prima maaltijd. Een stuk voordeliger dan de reguliere restaurants waar je zomaar tussen de 7 en 10 euro voor een gerecht afrekent!

Van plan om vanaf het vliegveld meteen door te reizen naar Pattaya of Hua Hin? Er vertrekken bussen die rechtstreeks naar deze twee badplaatsen rijden. Het zijn comfortabele bussen en bovendien veilig. Voor de rit naar Pattaya betaal je 110 baht, naar Hua Hin 269 baht.

Geef bagagedieven geen kans

Zit je vakantie in Thailand erop en sta je op het punt om terug te vliegen? Laat je backpack of koffer dan voor de zekerheid ‘wrappen’ in plastic. Het kost je slechts 150 baht en op deze manier zorg je ervoor dat bagagedieven geen kans hebben. Niets is vervelender dan na een lange vlucht zien dat er waardevolle spullen uit jouw bagage zijn verdwenen.

Met deze tips op Suvarnabhumi Airport begint en eindigt jouw vakantie in Thailand in ieder geval goed.

Lees ook

%d bloggers liken dit: