fbpx
coffeeshops in BangkokEten en drinken Uitgelicht 

Tips voor coffeeshops in Bangkok

Nederlanders houden van hun bakkie troost. Ik tenminste wel, er is altijd tijd voor een kop koffie. In Thailand ben ik dan ook altijd op zoek naar leuke plekken om een goed kop koffie te scoren. Dit zijn enkele tips voor coffeeshops in Bangkok.

Phil Coffee Company

Deze koffietent is opgericht door Han en zijn zussen Jaszmine en Wuen Wang. Han studeerde psychologie, maar had toch meer interesse in koffie. Hij gaf z’n studie op om er alles over te leren.

Vandaag de dag heb je bij Phil Coffee Company de keuze uit verschillende koffiebonen; zij roosteren deze zelf in kleine batches voor het lekkerste resultaat. Hier is voor iedereen wat wils!  

Adres: 21 Sukhumvit 61 North Klongtan, Wattana, Bangkok

Rocket Coffeebar

Deze koffietent ligt in het bruisende Bangkok. Naast heerlijke kopjes koffie is Rocket Coffeebar ook een geweldige plek om te lunchen.

Het menu is erg gevarieerd. Je kan kiezen uit zes eiergerechten, meerdere wafels, overheerlijke pasta’s en nog veel meer!

Adres: 149 Sathon Soi 12 Alley, Khwaeng Silom, Khet Bang Ra

coffeeshops in Bangkok

One Ounce For Onion

De volgende plek met heerlijke koffie is One Ounce For Onion. Ook hier kan je met een lege maag aankomen want het menu is wederom om op te eten.

Zodra de buiken zijn gevuld kan je ook nog langs het winkeltje die eraan vast zit. Hier zijn allerlei leuke hebbedingetjes te koop. 

Adres: Onion, 19/12 Ekkamai Soi 12, Bangkok

Deze coffeeshops in Bangkok zijn tips van de Toeristische Autoriteit Thailand.

Lees ook

%d bloggers liken dit: