fbpx
Chiang Mai Ontdek Thailand 

Tien tips voor overnachten in Chiang Mai

De parel van het noorden, dat is haar bijnaam. En ze raakt steeds meer in trek bij toeristen. Dit zijn tien tips voor overnachten in Chiang Mai.

1. Spicy Villa Private Bungalow

Deze private villa ligt op de top van een berg en kijkt uit over het dal. Je bent omgeven door de prachtige natuur die de streek en bergen rond Chiang Mai rijk is en kan bij wijze van spreken de bananen zo van de bomen plukken. De bungalows zijn van bamboe gemaakt en maken deel uit van een park waar nog andere toeristen op vakantie zijn.

Ontbijt en parkeren zijn inbegrepen en huisdieren mogen natuurlijk ook mee! Een tweepersoonshut met ontbijt kost amper 31 euro per nacht. Het parkje heeft ook heel wat leuke activiteiten te bieden.

2. Modern Loft Villa with Private Pool

Iets duurder is deze gigantische maar prachtige loft. Hij lijkt zo uit de boekjes te komen en ligt naar Thaise normen dicht bij het centrum (regio luchthaven). Dit stukje design maakt deel uit van een Yoga Homestay. Perfect tot rust komen dus.

Drie personen kunnen hier overnachten voor 192 euro per nacht. Een serieuze prijs inderdaad … maar wow!

overnachten in Chiang Mai3. Bedroom Villa

Goedkoop, maar toch enorm mooi? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze kleine bungalows met twee slaapkamers zijn te huur vanaf 36 euro per nacht en kunnen tot 4 gasten huisvesten. Ze maken deel uit van een grote groep vakantiewoningen, maar laat je dat vooral niet tegenhouden om verliefd te worden op het imposante en moderne geheel!

4. The Hut by Sabu-Sabu

Ook heel erg in trek in Thailand zijn rijsthutjes. Het zijn van bamboe gemaakte hutjes waar in lang vervlogen tijden de rijstboeren in sliepen. Ze staan wat van de grond om ongedierte en moessonregens te slim af te zijn. Nu worden ze vooral begeerd door toeristen. Deze rijsthutjes zijn geen uitzondering. Met een enorm adembenemend uitzicht en een moderne look zijn ze hun 72 euro per nacht (voor twee personen) meer dan waard.

5. Coral Suite Rangsit Villa

Ook weer niet enorm goedkoop maar wel enorm mooi is deze kamer in een typisch thaise rijke villa. Je verblijft als het ware in een bead and breakfast met alles erop en eraan. Je ligt op een goed half uurtje van de stad maar bent omgeven door geweldig tropisch groen! Er zijn maar twee suites in deze villa wat dit een exclusief verblijf maakt. Het lijkt gestolen uit één of anders sprookje! Je moet er wel 95 euro per nacht voor willen neertellen…

overnachten in Chiang Mai 6. Stay with nature near city (Banana)

Wil je het rustig aandoen voor een prikje? Dan is deze misschien wat voor jou! Voor amper 23 euro per nacht kan je hier in dit prachtige huisje logeren. Je hebt een eigen keukentje, een mooie kamertje en het grote ying en yang teken helpt je alvast om in de mood te komen op de lekkere ligmatjes. Je kan er je was laten doen, een motor huren en informatie verkrijgen over trektochten en bezienswaardigheden.

7. Villa Meesuk Residences

Heb je genoeg van al de natuur en wil je gewoon even aan een geweldig zwembad liggen? Dan is deze misschien wel iets voor jou. In een modern complex kan je een appartementje huren voor 36 euro per nacht. Een geweldig uitzicht op de bergen en het zwembad krijg je erbij!

overnachten in Chiang Mai8. Tamarind cottage treehouse

Opgepast! Enkel voor avonturiers of grote jongetjes die eigenlijk nooit opgroeiden. Hier kan je in een boomhut verblijven! Ja! Je hoort het goed! Een boomhut! Het mag dan misschien allemaal wel wat rudimentair zijn, maar dat geeft niet want het is de ervaring op zich. Je hebt vanaf je hut een prachtig uitzicht en op die warme Thaise dagen zorgt het meertje in de buurt graag voor wat verfrissing! Vanaf 43 euro per nacht is één van deze zes boomhutten van jou!

9. Mountain view and private pool

Wanneer je de boomhut beu bent en weer wat groter wil gaan kan ik je deze gehele villa aanraden. Het prachtige zicht op de bergen en de rijstvelden zowel als het typische rijsthuisje in de tuin en het onvergetelijke zwembad zijn adembenemend. Helemaal in typische thaise design kan deze villa voor jou zijn vanaf 60 euro per nacht!

10. Comfortable Twin Room In Chiang Mai

En dan nu tromgeroffel voor de goedkoopste optie van dit artikel : tweepersoonskamer van 17 euro per nacht. Heel erg mooi ontworpen, misschien wat droog en onpersoonlijk maar echt wel enorm tof om te verblijven.

Lees ook

%d bloggers liken dit: