fbpx
The EmQuartier in BangkokBangkok Nieuws 

The EmQuartier in Bangkok opent morgen

The EmQuartier in BangkokMorgen is het zover, dan opent The EmQuartier in Bangkok haar deuren voor het publiek. Weer een luxe shopping mall in Bangkok, wat maakt het dan nog speciaal?

In no-time is The EmQuartier in Bangkok – pal tegenover haar luxe zusje The Emporium en onderdeel van het EM District – aan de Sukhumvit uit de grond gestampt. Tussen nu en de maand mei zijn er meer dan 1.000 buitenlandse en lokale merken die hun producten hier gaan aanbieden. En dat betekent: wederom winkels van Louis Vuitton, Prada, Cartier, Dior en ga zo maar door.

The EmQuartier in Bangkok

Dat is net wat ze in Bangkok nodig hadden. Aan de overkant in The Emporium vind je namelijk precies dezelfde merken. Net als in Siam Paragon en Central Embassy. Moest daar nou weer zoveel grond voor opgeofferd worden? Blijkbaar wel… Maar volgens het management van The EmQuartier in Bangkok is er wel degelijk een toegevoegde waarde.

Er komen namelijk ook winkels van nieuwe merken die voor het eerst in Thailand gaan beginnen. En dat trekt weer toeristen aan, zo reageert het management. “In de komende drie tot vijf jaar komen er zo’n 40 miljoen toeristen naar Thailand.” Dat zijn vooral Chinezen en Indiërs. Gek van shoppen en bereid om de portemonnee te trekken.

Behalve veel winkels brengt The EmQuartier in Bangkok nog iets met zich mee: verkeersproblematiek. Want het gebied rond dit winkelcentrum – BTS Phrom Phong – staat nu al vaak muurvast. En aangezien de Thai het liefst met de auto blijven komen, zal de filedruk hier alleen nog maar verder toenemen. Er is namelijk helemaal niets aan de infrastructuur gedaan in dat gebied.

Hup, een nieuwe shopping mall uit de grond stampen en zien waar het schip strandt. En dan te bedenken dat na de opening van dit luxe winkelcentrum de schop in de grond gaat voor The Empshere. Pal naar The Emporium…

Mocht je deze luxe allemaal willen aanschouwen: morgen is zoals gezegd de officiële opening.

Lees ook

%d bloggers liken dit: