fbpx
Praktische informatie Uitgelicht 

Thaise zon en bier gaan niet goed samen

De Thaise zon en bier gaan niet goed samen. Dat is maar weer eens bewezen door een toerist. Hij begon zich te ontkleden en mensen lastig te vallen.

De politie van Chiang Mai had de twijfelachtige eer om een in problemen geraakte Portugese toerist op te gaan halen. Op een kruising vonden ze de man, dronken en gedeeltelijk ontkleed.Snel dronken door hitte

De melding van de dronkenschap kwam nadat een man mensen had lastig gevallen in een supermarktje. Daarna was hij zich steeds meer gaan uitkleden voor zijn publiek.

Het is een blamage in de ogen van de Thai wanneer een buitenlander zich zo gedraagt.

De Portugees van 29 werd door de politie meegenomen naar het bureau waar hij zal worden voorgeleid om te bepalen wat er verder te gebeuren staat.

Eerste plan op de agenda zal vast hem ontnuchteren zijn.

Verkoeling

Onze Portugees gaf als reden voor zijn gedrag aan dat hij geen koel drankje kon vinden om zijn dorst te lessen. Schijnbaar vond hij wel genoeg alcoholica.

Het is al erg warm in Chiang Mai dus de behoefte aan iets koel te drinken is heel begrijpelijk.

Een gouden regel voor tropische landen is toch echt om geen alcohol te drinken zolang de zon nog schijnt. Wanneer het koeler begint te worden iets lekker te drinken pakken hoort voor vele bij de vakantie.

Thaise zon en bier

Alcohol en zon is geen goede combinatie. Alcohol onttrekt vocht aan je lichaam en dat doet het warme weer en de zon ook. Sneller dan normaal ontstaat dan de toestand dat je lichaam het allemaal niet meer bij kan benen.

Voor je het weet heb je een enorme kater en een dag verpest van je toch kostbare vakantie.

Lees ook

%d bloggers liken dit: