Thaise massage is synoniem voor seks

Thaise massage is synoniem voor seksBoeddhabeelden, mooie schilderijen aan de muur, en de wanden met goudkleurige behang bekleed. Geur van wierook. Van de buitenkant ziet het er allemaal zo mooi uit, maar met regelmaat van de klok staan er berichten in de media te lezen over misstanden in de Thaise massagesalons. De dames die er werken zouden worden onderbetaald en zouden er vaak tot seksuele handelingen worden gedwongen.

Met de regelmaat van de klok valt de politie binnen bij Thaise massagesalons. Als er seksuele diensten worden verricht gaan ze dicht. De politie is daar streng in. Ze verrichten seksuele handelingen, zonder dat er vergunning voor was. En dat is nadelig voor de seksbedrijven die wel een vergunning hebben/Google maar eens

Een speurtocht op internet leert je snel dat Thaise massage nogal met seks worden geassocieerd. Typ maar eens ‘Thaise massage + plaats van keuze’ in Google. Met verbazing heb ik gelezen wat er boven kwam. De ene na de andere erotische massagesalon waar geen Thai werkt. Waarom dan toch Thaise massage aanbieden. In de vorige eeuw was Thaise massage het codewoord voor een soapie. Dan glijdt een naakte dame over je heen, en omdat soepel te laten verlopen wordt er zeep gebruikt.

Maar ook de Thaise massagesalons maken zich schuldig aan deze praktijken. Vooral in Rotterdam en Den Haag wordt schaamteloos geadverteerd met hoogtepunten aan het eind van de massages. In de rest van het land, zelfs in Amsterdam, lijkt het er wat gereserveerder aan toe te gaan. Meer zoals in Thailand. Een keer ben ik naar een massagesalon in Eindhoven gegaan. Ik moest aanbellen, dat vond ik al vreemd. Een dame in een panterpakje deed open. Ik wist genoeg.

Thaise massage is synoniem voor seks, ook Tsjechië

Mijn vrouw heeft een vriendin die werkt in Thaise massagesalon in het Tsjechische Pilzen. Toen we haar bezochten bekroop me een heel unheimisch gevoel. De voordeur van de salon was afgeschermd met een getralied hekwerk, met een elektronisch slot dat alleen van binnenuit te openen was. De ontvangstruimte was donker en deed me meteen denken aan een bordeel. Mijn vrouw’s vriendin beweerde hardnekkig dat deze salon niet om seks ging. Echter het groot tweepersoonsbed waarop ik de massage kreeg, de spiegels aan het plafond en het blacklight deden anders vermoeden.

Het aard van een beestje verander je niet, dus ik begon door te vragen. Mijn vrouw’s vriendin vertelde vervolgens een huiveringwekkend verhaal. De dames moe

Thaise massage is synoniem voor seks

ten allemaal hun paspoorten inleveren en krijgen die pas terug bij vertrek naar Thailand of bij een politie-inval. Wat nog al eens gebeurt. De masseuses mochten niet zonder begeleiding naar buiten. Moeten er boodschappen gedaan worden, dan gaat de baas mee. Uit eten in een Vietnamees restaurant? De baas brengt en haalt je.

Het is mensenhandel

Hebben ze een vrije dag, en de baas kan niet anders dan ze te laten gaan, moeten ze wel voor een bepaald tijdstip terug zijn en altijd vermelden waar ze naar  toegaan. We hebben eens een uitstapje gemaakt naar Praag, waar ik ben bestolen van mijn rugzak met camera en autosleutels. We haalden nog net de laatste trein naar Pilzen, maar zouden pas om half twee ‘s nachts terug zijn. De hele reis stond er angst te lezen in de ogen van mijn vrouw’s vriendin. En alles werd in het werk gezet om de baas te laten geloven dat zij allang binnen was. De Thaise dames dekte zo elkaar. En het werkte.

Kortom, de dames zijn feitelijk gevangenen. Ze krijgen 700 euro voor een maand werk. En een werkweek bestaat uit zes dagen, tien uur per dag. Het bedrag is zo laag omdat de baas allerlei kosten vanaf trekt zoals kost en inwoning en belasting. Maar ik heb daar mijn twijfels over, want toen ik vroeg of ik een loonstrookje mocht zien, keek mijn vrouw’s vriendin of ze water zag branden. Feitelijk vind ze het allemaal erg normaal wat er gebeurde. En daarom kunnen de mensenhandelaren gewoon hun gang blijven gaan.3 Comments - Write a Comment

 1. Volgens mij geven in regio Rotterdam de volgende massage salons geen erotische massage:

  Siam Caring, Chockdee Massagesalon, Na Thaise massage, Ontspanning Spa & Wellness, Oradi & Omsin Thai Massage

  Aangezien ik geen account heb op hookers.nl heb ik ze daar niet kunnen opzoeken. In de regio Den Haag heb ik (nog) niet gekenen. Maar daar zijn vast ook veel nette massage salons te vinden.

  Reply
 2. Man scheer even alles over 1 kam, je weet duidelijk niet waar je het over hebt, er zijn in den haag en rotterdam e.o. genoeg ECHTE TRADITIONAL THAISE MASSAGE SALONS te vinden, waar staf en klanten het geweldig naar hun zin hebben.

  Reply
  1. Genoeg he. Durf je vijf op te noemen die ik niet op Hookers.nl weet te vinden?

   Reply

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.