fbpx
Thaise eilanden vastgelegd met GoPro en droneOntdek Thailand Uitgelicht Video's 

Thaise eilanden vastgelegd met GoPro en drone

Op internet vond ik een zeer fraaie video van de Thaise eilanden vastgelegd met GoPro en drone. Zo zie je Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao in de aftermovie voorbij komen.

Hoewel de video minder dan 3 minuten lang is, krijg je dankzij de mooie beelden toch een heel goed idee hoe fantastisch deze Thaise eilanden nu zijn.

Thailand is trouwens meer dan alleen eilanden

De maker van de video nam op zijn reis naar Thailand zowel een GoPro als een drone mee. Met een beetje handigheid en slimme montagekunsten kom je dus uiteindelijk tot dit resultaat.

Natuurlijk is Thailand veel meer dan alleen Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao. Maar de manier waarop de Thaise eilanden vastgelegd met GoPro en drone zijn, doet de harten van strandliefhebbers wel sneller kloppen.

Moeite waard

In de reacties onder de video komt overigens een interessante vraag voorbij, die voor meer vakantiegangers in het bezit van een drone van toepassing is. Iemand vraagt namelijk naar aanleiding van het filmpje hoe het mogelijk is om met de drone rond te reizen, aangezien dit apparaat zo groot is.

De maker van de video antwoordt dat het zeker zo is, maar toch meer dan de moeite waard is om mee te nemen om tot fantastische opnamen te komen. En inderdaad, dat klopt zeker.

Wil je trouwens vandaag de dag met een drone filmen in Thailand? Dat is vrijwel onmogelijk, omdat er een ingewikkeld registratieproces aan kleeft. Van plan toch je drone op te laten? Doe het niet om jezelf een hoop ellende te besparen.

Bekijk de video van de Thaise eilanden vastgelegd met GoPro en Drone:

Lees ook