Thaise betaalautomaten vrijdagnacht op slot

Thaise betaalautomatenWie vanavond plannen heeft om uit te gaan, moet vooral voor middernacht pinnen. Want daarna werken de Thaise betaalautomaten niet meer.

De Bank of Thailand heeft besloten om tijdens vannacht 00.00 uur de Thaise betaalautomaten tijdelijk te sluiten voor onderhoud. Er wordt nieuwe software geupload. En dat duurt een tijdje.


Dat dit een ongelukkig moment voor het uitgaanspubliek is, lijkt de Bank of Thailand nauwelijks te storen. Sterker nog. Ze beginnen al om 22.00 uur met het uitvoeren van testen

Thaise betaalautomaten

Volgens de bank zal dat testen geen gevolg hebben voor mensen die willen pinnen bij Thaise betaalautomaten. Maar mocht dat wel zo zijn, dan zal de Bank meteen weer terugschakelen naar de oude software.

Behalve dat je niet kunt pinnen kun je ook geen rekeningen betalen of geld overmaken. Thaise betaalautomaten zijn in dat op zich anders dan de westerse betaalautomaten. Daar kun je alleen maar geld opnemen.

Advies om ergens vrijdagmiddag of vroeg in de avond te pinnen, want tussen tien en middernacht zal het wel druk zijn bij de Thaise betaalautomaten. En dan is het nog de vraag of ze wel werken.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.