fbpx
Advertorial Ontdek Thailand 

Thailand in vol ornaat

Thailand is een bruisend land waar u van alles kunt zien en bezoeken. Uw hart gaat al sneller kloppen als u de foto’s van de drijvende markt. Of het Khao Yai nationaalpark bij Bangkok ziet. Het is een geheel andere wereld met een eigen schoonheid en cultuur.

Het aanbod van cultuur en natuur is gigantisch en uniek. We geven u graag een algemeen overzicht van wat u hier kunt verwachten. Vele toeristen kiezen voor een Aziatisch land vanwege het eten, de natuur en de aanwezige tempels in het landschap. Als u kennis wilt maken met Thailand zonder een toeristisch sausje, kiest u dan zo veel mogelijk voor contacten met de plaatselijke bevolking. Zo heeft u een eerste klas vakantie ervaring en u steunt direct de inwoners van Thailand.

Een kennismaking met Thailand

Thailand kunt u onderverdelen in diverse regio’s zoals Bangkok, Oosten, Noorden, Zuiden, Centrale vlakte, Isaan. Bangkok is een indrukwekkende Thaise wereldstad, een mengelmoes van chaos, drukte en de mooiste plekken. Een stadswandeling zal in het begin een overweldigende ervaring zijn.

Wat u niet mag missen is het grootste liggende Boeddhabeeld van de wereld. Die is 46m lang en 15m hoog in en staat in het gebied Ko Ratanakosin. In dit gebied vindt u meerdere bekende bezienswaardigheden. Wat Arun ligt aan de andere kant van de rivier. Hier vindt u een imposante tempel op een heuvel gebouwd. met uitzicht over de Chao Phraya rivier. En zo is er veel meer in Bangkok.

thailand-1De Centrale vlakte  rond Bangkok vormt het geografische en culturele hart van het land. Hier kunt u de beroemde brug over de rivier Kwai bezoeken. Iets heel bijzonders is de voormalige hoofdstad Sukhothai. Velen huren hier een fiets en verkennen de stad inclusief het Sukhothai historische park met talloze historische en religieuze bezienswaardigheden. Alleen de stadsmuren zijn al 5km lang.

In het Zuiden van Thailand liggen prachtige eilanden en resorts en stranden voor een fantastische strandvakantie. Watersportactiviteiten met duiken en snorkelen, genieten van de heerlijkste Thaise gerechten. Thailand is een paradijselijke vakantiebestemming voor hen die van unieke historische en religieuze cultuur, lekker eten, exotische stranden en imposante natuurgebieden kunnen genieten.

Lees ook

%d bloggers liken dit: