fbpx
thailand reizenOntdek Thailand Video's 

Thailand reizen (video)

thailand reizenNaar Thailand reizen is natuurlijk prachtig. Er zijn diverse opties hoe je jouw droomvakantie kunt invullen: op eigen gelegenheid of georganiseerd.

Een groeps- of individuele rondreis maken is de meest voor de hand liggende optie. Alles wordt voor je geregeld (hotels, excursies, vlucht etc.) en je krijgt in een paar weken tijd veel hoogtepunten van het land te zien. Bovendien doe je in het geval van een groepsrondreis nieuwe contacten op.

Naar Thailand reizen: op eigen gelegenheid

Maar in zo’n groep zitten ook altijd minder leuke mensen. Immers: je kunt het niet met iedereen even goed vinden. Heb je daar geen trek in? Boek dan een individuele rondreis. Ietsje duurder, maar wel lekker privé.

thailand reizen
Prachtige stranden in het zuiden

Maar naar Thailand reizen kun je ook prima op eigen gelegenheid. Het land kent een enorm aanbod van guesthouses, hotels en resorts in verschillende soorten prijsklassen. Daarnaast is het gemakkelijk om jezelf van bestemming naar bestemming te verplaatsen. Binnenlandse vluchten heb je al voor een appel en een ei en ook de bus en de trein zijn spotgoedkoop. En dankzij de vele informatie op het internet kun je op die manier prima je eigen vakantie naar Thailand samenstellen.

Dat begint natuurlijk met het boeken van je ticket naar Bangkok. Een directe vlucht vanaf Schiphol naar Suvarnabhumi Airport in de Thaise hoofdstad doet er tussen de tien en twaalf uur over. Kies je voor een overstap? Hou dan rekening met een gemiddelde wachttijd van zo’n drie uur, bijvoorbeeld in Dubai of Abu Dhabi.

Naar Thailand reizen heeft nog meer voordelen, want vanuit Bangkok kun je ook heel eenvoudig omliggende landen bezoeken, zoals Laos, Cambodja, Myanmar en Maleisië. In de onderstaande video kun je ideeën opdoen voor naar Thailand reizen. In het filmpje zie je het bruisende Bangkok, het prachtige Lonely Beach op Koh Chang, het ondeugende Pattaya en de cultuur van Chiang Mai. Als je nu nog niet in de vakantiestemming bent gekomen?


Lees ook

%d bloggers liken dit: