fbpx
thailand mobile expo 2013Nieuws 

Thailand Mobile Expo 2013 voor echte gadgetfreaks

thailand mobile expo 2013Ben je dit weekend in Bangkok en helemaal gek van smartphones en tablets? Haal dan je hart op tijdens de Thailand Mobile Expo 2013.

Op de Thailand Mobile Expo 2013 vind je werkelijk alles wat met mobieltjes te maken heeft. De mobiele telefoons van vandaag zijn natuurlijk niet meer te vergelijken met de simpele Nokiaatjes, waarmee je alleen kon bellen, sms’en en een potje Snake spelen.

De smartphone-gekte heeft Thailand namelijk compleet in zijn greep. Af en toe denk ik wel eens dat ze hier nog verder zijn doorgeslagen dan in Nederland, hoewel we er in het ‘koude kikkerlandje’ ook wat van kunnen. Ga in Bangkok maar eens na schooltijd in een grote shopping mall kijken. Je weet niet wat je ziet. Schoolkinderen zijn massaal met hun smartphone of tablet bezig en lijken geen oog meer te hebben voor elkaar.

Thailand Mobile Expo 2013: alle grote merken aanwezig

Ook in de restaurants in Bangkok is het vaak menens. Stelletjes turen liever naar het scherm van hun smartphone in plaats van naar elkaar. En gesproken wordt er dan helemaal niet meer. Dit soort types kunnen hun geluk op de Thailand Mobile Expo 2013 vast niet op.

Alle grote merken zijn hier aanwezig: Apple, Samsung, Nokia, Sony en ga zo maar door. Bezoekers kunnen niet alleen de nieuwste modellen bewonderen, maar ze kunnen ze ook uitproberen. De Thailand Mobile Expo 2013 vindt nog tot en met zondag 6 oktober plaats in het Queen Sirikit National Convention Centre in Bangkok.

Hier kom je het slimste door de MRT naar het gelijknamige station te nemen. Vanaf daar sta je al bijna voor de ingang. De deuren zijn open om 10.00 uur en sluiten om 20.00 uur. Foto’s van de Thailand Mobile Expo 2013 kun je hier bekijken. Voor meer informatie over het evenement klik je hier.


Lees ook