fbpx
Thailand With LoveOntdek Thailand Video's 

Thailand With Love (video)

Thailand is een prachtig vakantieland waar veel toeristen op slag verliefd op worden. In de video Thailand With Love zie je waarom.

Als je Thailand zegt, waar denk je dan als eerste aan? Tempels? De prachtige stranden? De schitterende cultuur? Het eten? Zie je: genoeg ingrediënten voor een geweldige vakantie. Dat zie je ook terug in de video Thailand With Love. Het vijf minuten durende filmpje is opgenomen in de hoofdstad Bangkok en op het populaire vakantie-eiland Koh Samui.

Thailand With Love

In Thailand With Love zie je wat het land nou zo speciaal maakt. Het is dat gevoel wat je vastpakt en nooit meer loslaat. Wat dat betreft hebben de makers het heel mooi vast weten te leggen. In het bruisende Bangkok gaat het leven 24 uur per dag door. Op straat stinkt het vaak, maar veel toeristen nemen dat voor lief. Er hangt een hele speciale sfeer, die eigenlijk niet te omschrijven is tot het moment dat je er zelf rondloopt.

Tel daar het chaotische verkeer, de mensenmassa en de etenslucht die overal bij op, en je ziet al gauw dat dit iets unieks is. In Thailand With Love wordt heel mooi weergegeven wat ik er precies mee bedoel. Enerzijds heel chaotisch, maar tegelijkertijd ook weer heel relaxed. Op Koh Samui gaat het er vooral heel relaxed aan toe, zoals dat meestal op een eiland is.

De bewoners zijn veel minder gehaast en het is vooral ‘sabaai sabaai’ wat hier de klok slaat. Koh Samui is niet alleen een van de grotere vakantie-eilanden van Thailand, maar ook een van de populairste. Samen met Phuket trekt het eiland jaarlijks veel toeristen die hier komen voor de prachtige stranden, de geweldige zonsondergangen en het heerlijke sfeertje dat er heerst.

Thailand With Love brengt je helemaal in de vakantiestemming, voor het geval je nog nooit in Thailand bent geweest. Ben je er al wel geweest? Dan is deze video een feest van herkenning.
Lees ook

%d bloggers liken dit: