fbpx
land of smileOntdek Thailand Video's 

Thailand: Land of Smile (video)

Wie nog nooit in Thailand of zelfs Azië is geweest, heeft vaak geen idee hoe het er daar aan toe gaat. In de video Land of Smile krijg je een goede indruk wat je kunt verwachten als je voor het eerst naar Thailand gaat.

Veel toeristen speuren het internet af of pluizen reisgidsen uit om maar meer informatie te vinden over hun eerste vakantie naar Thailand. Maar waar moet je beginnen? Natuurlijk, op Hier is Thailand.nl vind je veel bruikbare informatie en tips. Het is ook leuk om alvast weg te dromen tijdens het bekijken van een video, zoals Land of Smile.

Land of Smile: eerste vakantie onvergetelijk

In de video zien we veel beelden die toeristen tijdens hun eerste vakantie naar Thailand ook zullen zien. De maker van deze video reisde af naar Bangkok en ging vervolgens naar het noorden om Chiang Mai te ontdekken. Daarna werd het zuiden aangedaan.

Het zuiden van Thailand is natuurlijk bekend om de witte stranden en de heldere zee. In de video zie je de prachtige plaatjes van Krabi, Phuket en Koh Phi Phi. In drie minuten tijd krijg je gauw te zien wat het land allemaal te bieden heeft. Op deze manier kun je alvast wat dingen op je lijst aankruisen die je absoluut moet zien.

De video Land of Smile kun je hieronder bekijken:

Lees ook