F Thailand is een fijn land voor homo's - Hier is Thailand.nl
Nieuws Opmerkelijk 

Thailand is een fijn land voor homo’s

Fijn land voor homo'sThailand is nummer één land voor homo’s in de regio Zuidoost-Azië en 16de in de hele wereld. Dan kun je concluderen dat Thailand een fijn land voor homo’s is om te wonen.

Dit blijkt allemaal uit een onderzoek onder 115.000 homo’s wereldwijd, dat werd uitgevoerd door het in Nederland gevestigde PlanetRomeo. Volgens het homoplaform is Thailand een waar paradijs voor homo’s en lesbo’s. Uit het onderzoek blijkt dat het land 67 punten krijgt van de honderd, als het gaat om homovriendelijk wonen, werken en recreëren.  Overigens moet Thailand nog wel IJsland, Noorwegen en Denemarken voor laten gaan. In deze noord-Europese landen zijn homo’s net iets gelukkiger dan in het Aziatische land. Opvallend is dat Nederland niet terug te vinden is in de bovenste regionen.

Fijn land voor homo’s… en veel meer…

land voor homo's
Kathoey oftwel ladyboys

Op zich zal niemand het verbazen dat Thailand wordt aangemerkt als een van de fijnste landen waar homo’s kunnen wonen. Het land is zeer open voor mannen en vrouwen die een andere seksuele geaardheid hebben. Het is zelfs zo open, dat er allerlei nevenculturen ontstaan. Een homo is niet zomaar een homo in Thailand. Je kunt een liefhebber zijn van de herenliefde. Maar je kunt je ook vrouw voelen, de zogenoemde Kathoey (ladyboys). En die heb je dan ook weer in allerlei verschillende kleuren en geuren. Ladyboys die zich totaal willen laten verbouwen, die het alleen bij borsten houden, die op jongens vallen, maar er zijn ook kathoeys die op vrouwen vallen…. Lesbische ladyboys…

Om de verwarring maar groter te maken. In de damesliefde is de diversiteit zo mogelijk nog groter. Je hebt tomboys (mannelijke lesbo’s) die van vrouwen houden, maar ook die gewoon mannelijk willen zijn. Die dus a-seksueel zijn. Of toch op mannen vallen. Maar ook tomboys die er een vriendin op na houden. Je hebt lesbo’s die houden van andere vrouwen, maar niet van tomboys. En je het tomboys die wel van vrouwen houden, maar niet van tomboys. Verwarrend? Ik ben maar net begonnen. Er zijn nog veel meer diversiteiten…

Ach, als je hetero bent of bi-seksueel, dan val je niet op in Thailand. En een land dat zoveel diversiteiten in seksualiteit kent is bij uitstek een fijn land voor homo’s. 

Lees ook

%d bloggers liken dit: