fbpx
Thailand in beeldUitgelicht Video's 

Thailand in beeld: 6 minuten lang genieten

Hoe breng jij Thailand in beeld? Er is veel te doen en te doen en dus moet je keuzes maken tijdens je reis. Doe inspiratie door middel van deze video!

Als je voor het eerst naar Thailand gaat, dan begint de vakantiepret van tevoren al. Je gaat plannen maken en uitzoeken wat je heel graag wilt zien. Na urenlang speuren op het internet kom je uiteindelijk tot een reisplan dat je gaat uitvoeren.

Fantastische impressie van Thailand

Het voordeel van het internet tegenwoordig is dat je niet alleen tekst en foto’s ziet, maar dat een hoop vakantiegangers die je voorgingen Thailand in beeld brengen. Dat levert vaak fantastische video’s op, zoals het filmpje dat ik hieronder heb geplaatst.

Brandon ging samen met zijn vriendin rondreizen door Thailand en nam zijn camera mee. Dat is maar goed ook, want hij brengt Thailand in beeld op een hele fraaie manier. Het is echt 6 minuten lang puur genieten van de momentopnames die voorbij komen.

Zo zie je uiteraard beelden van Bangkok en Chiang Mai. En uiteraard mag een verblijf op een van de eilanden niet ontbreken. Wat ik je overigens afraad, is het bezoek aan een plek waar je met tijgers kunt spelen en waar je een ritje op de rug van de olifant kan maken. Voor de rest: doe vooral inspiratie op door middel van deze video!

Lees ook

%d bloggers liken dit: