fbpx
Ontdek Thailand 

Thailand: Bangkok – Chiang Mai – Phuket

De video Thailand: BangkokChiang Mai – Phuket geeft een schitterend beeld van Thailand, het land waar veel toeristen verliefd op zijn geworden.

Regelmatig speur ik het internet af op zoek naar prachtige video’s over Thailand. Dat is niet altijd even makkelijk, maar af en toe wordt het kaf van het koren gescheiden.

Want steeds meer mensen weten dankzij HD-camera’s niet alleen schitterende beelden vast te leggen, maar deze ook te monteren tot zeer professionele video’s.

Thailand: Bangkok – Chiang Mai – Phuket

Dat valt ook te zien in Thailand: Bangkok – Chiang Mai – Phuket. Zoals de titel al doet vermoeden, reisde een Amerikaanse toerist samen met zijn vrouw van de Thaise hoofdstad Bangkok via Chiang Mai naar het zuiden van Thailand. In de video zie je onder meer het Koninklijk Paleis in Bangkok, het Lumpini Boxing Stadium (dat helaas niet meer bestaat, red.) en een rooftop bar, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de metropool.

Vervolgens trok de Amerikaan naar het noorden van Thailand voor Loi Krathong en het Yi Peng Lantern Festival, dat ieder jaar tienduizenden toeristen van over de hele wereld trekt. Zoals de meeste toeristen, ging ook deze Amerikaan naar een van de prachtige stranden in het zuiden van Thailand.

Kekke video

Hij zocht zowel Phuket als Koh Phi Phi op. Met al het verzamelde beeldmateriaal keerde hij huiswaarts en monteerde hij dus de video Thailand: Bangkok – Chiang Mai – Phuket.

Zoals gezegd: het resultaat mag er zijn. De beelden passen precies bij de muziek en je krijgt er kippenvel van als je naar deze video kijkt. Mensen die wel eens in Thailand zijn geweest, weten wat ik bedoel. En als je er nog nooit bent geweest, dan is dit wellicht een bron van inspiratie om maar heel gauw een ticket naar Bangkok te boeken.

Lees ook

%d bloggers liken dit: