fbpx
Thailand: another worldOntdek Thailand 

Thailand: Another World (video)

In de video Thailand: Another World wordt in iets meer dan anderhalve minuut het land op een bijzonder fraaie manier weergegeven.

Wie wel eens in Thailand is geweest, herkent na het zien van de video Thailand: Another World ongetwijfeld wat ik bedoel. En voor wie er nog nooit is geweest, is het een duidelijke manier om een goed beeld van het door velen zo geliefde land te krijgen. En dat in slechts anderhalve minuut tijd.

Thailand: Another World

Alle credits voor deze fraaie video Thailand: Another World gaan naar Adam Stocker. Hij ging drie jaar geleden met vakantie naar Thailand. Drie weken om precies te zijn. En in die weken schoot hij veel beelden. Drie jaar later vond hij die camerabeelden terug en besloot hij er een video van te maken.

Het resultaat is dus Thailand: Another World geworden. En zoals gezegd, het is een bijzonder fraaie video geworden. Het laat Thailand namelijk op een andere manier zien dan in de meeste andere toeristische filmpjes. Dan zie je vooral Bangkok, Chiang Mai en de stranden. Niet dat daar iets mis mee is natuurlijk, want ook dat is typisch Thailand.

Maar Thailand: Another World is anders. Het laat vooral zien hoe Thailand echt is. Het land van de glimlach. Een compleet andere wereld voor iemand die er nog nooit geweest is. Van de tempels in Bangkok tot de stranden in het zuiden. Maar dan op een andere manier in beeld gebracht en fantastisch gemonteerd. Let vooral op de beelden van de mensen en je weet precies wat ik bedoel.

Weet jij het nog, toen je voor het eerst in Thailand kwam? Die indrukken zijn onvergetelijk. Dat overkwam dus ook Adam Stocker. Hij heeft gelukkig de beelden nog, die hij vervolgens met de rest van de wereld deelde. Dank daarvoor!

Lees ook

%d bloggers liken dit: