Thailand: A Feast for the Senses (video)

A Feast for the SensesThailand wordt door veel Amerikaanse toeristen ook wel A Feast for the Senses genoemd. Het feest voor de zintuigen. En dat klopt ook wel.

In de video A Feast for the Senses zie je de vele aspecten van Thailand voorbij komen. Dat zijn er nogal wat. Wie voor het eerst in Thailand komt, moet de vele prikkels vaak een plek geven.


Immers, het land verschilt volledig van wat wij gewend zijn in Nederland. Het is de geur, het zijn de mensen en natuurlijk de natuur die het allemaal zo anders maken.

Voor de meeste toeristen begint de reis in Bangkok, een metropool waar het leven 24 uur per dag doorgaat. Hier worden de eerste indrukken opgedaan. Eten op straat, het drukke verkeer, een skytrain die boven je langs raast. De Amerikanen noemen dat dus A Feast for the Senses. De eerste kennismaking met het boeddhisme vindt dus meestal ook in Bangkok plaats.

A Feast for the Senses

Als toerist kom je vaak in Wat Pho of de Grand Palace terecht. Na een paar dagen Bangkok zakken veel toeristen af naar een van de eilanden in het zuiden. Hier vind je hagelwitte stranden met prachtig blauw zeewater. Alsof het zo van een ansichtkaart is afgekomen. Een paradijs op aarde. Voor veel mensen eindigt de vakantie hier vaak ook.

Maar er zijn ook toeristen die A Feast for the Senses nog meer kleur willen geven. Zij reizen vaak naar Noord-Thailand. Naar Chiang Mai in de meeste gevallen. Ook hier vind je veel cultuur, gecombineerd met de prachtige natuur rond de stad.

In de onderstaande video zie je wat Thailand allemaal te bieden heeft. Ben je dus op zoek naar een veelzijdige vakantie, waarin de aspecten stad, strand en cultuur aan bod komen? Dan kun je niet om het land van de glimlach heen.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.