fbpx
Thai LapseOntdek Thailand Video's 

Thai lapse: Bijna vier minuten Thailand in vogelvlucht

Sommige zaken zo voor de hand, dat je achteraf over denkt ‘waarom heb ik dat niet bedacht. Een Thai lapse, een timelapse over Thailand. Briljant! 

Er worden heel veel video’s gemaakt over Thailand, we posten met de regelmaat van de klok er een op onze website. De een is nog mooier dan de ander. De timelapse vind ik daarbij de mooiste vorm. De camera draait langzaam om de omgeving beter in beeld te brengen, terwijl in een razend tempo een paar in enkele seconden in de video getoond worden. Je krijgt zo een mooi beeld van de plek die gefilmd wordt.

Diverse plekken

De maker van deze timelaps (Jason) schoot de video terwijl hij een semester (vier maanden) doorbracht op de Chiang Mai Universiteit. Natuurlijk bezocht Jason ook andere plekken, zoals Bangkok, Pattaya en Sukhothai.

Hij filmde op alle momenten van de dag. Zo zien je de duister enkele malen letterlijk intreden. Een paar prachtige zonsondergangen. En ook zijn nachtopnamens zijn van een verbluffende kwaliteit. Je krijgt een fraai beeld van Thailand als land en hoe de bevolking leeft.

De muziek die je hoort is “Strings Track” van Bachelors of Science. Mocht je het leuk vinden, dan kun je de track hier downloaden.

Thai lapse

Lees ook