fbpx
Land of SmilesOntdek Thailand Video's 

Thai – Land of Smiles (video)

Waar kunnen we de dag beter mee beginnen dan een prachtige video over Thailand. Die duidelijk maakt waarom het land de naam Land of Smiles draagt.

Land of Smiles heeft natuurlijk te maken met de typische Thaise glimlach, die altijd verschijnt op het moment dat je de mensen van dit bijzonder land aanspreekt. Zelden zul een gesprek met een Thai zonder die glimlach beginnen.

Ik voeg daar, geheel op eigen autoriteit, een reden aan toe. Als geen ander weet Thailand een glimlach op het gezicht van reizigers te toveren. Zelfs bij het zien van de onderstaande video betrapte ik mezelf op een brede glimlach aan het eind.

Hoogtepunten

In drie minuten tijd komen vrijwel alle hoogtepunten die het Land of Smiles te bieden heeft. De historische oude steden Ayutthaya em Sukhothai. Hier kun je prachtig de ruines zien van de twee oude hoofdsteden van Thailand. Ook diverse prachtige tempels komen voorbij, waaronder Wat Rong Khun. De witte tempel bij Chiang Rai is misschien wel de mooiste van Thailand.

Markten, zowel drijvende als die in straten van Bangkok of andere steden kunnen ook niet ontbreken. De kleuren en geuren die je daar gewaar wordt, zijn zo divers dat aan het eind van een bezoekje niet alleen je voeten moe zijn! Muay Thai en de typische Thaise dansen zijn andere hoogtepunten die te zien zijn in de video. Evenals een ritje over de beroemde Chao Phraya rivier die dwars door de Thaise hoofdstad stroomt.

En natuurlijk iets wat de Thai de hele dag door doet en aan denkt: Eten, eten en….eten!

Lees ook

%d bloggers liken dit: